Actualitate

Dan Capatos, parasit de colegi

Publicat: 30 iul. 2012

Campionul noptilor albe, Dan Capatos, se reinventeaza! Din toamna, telespectatorii postului Antena 1 se vor bucura de acelasi prezentator, insa echipa emisiunii va fi schimbata radical. Mircea N. Stoian, dar si band-ul din show, i-au spus „Adio" colegului lor.

Timp de noua sezoane, emisiunea "Un show pacatos" a avut audiente remarcabile, in ciuda orei tarzii de difuzare.

Acum insa, dupa mai bine de patru ani, conducerea trustului Intact a hotarat sa puna pe faras aproape toata echipa, cu exceptia lui Dan Capatos, si sa regandeasca un alt proiect, sub acelasi nume care i-a consacrat.

Astfel, noua emisiune "Un show pacatos" va da startul din toamna cu acelasi prezentator la carma, dar cu un alt format. Mircea N. Stoian a fost primul care si-a anuntat „zborul", dupa care decizia i-a „secerat" pe ceilalti membri.

„Atmosfera devenise irespirabila. M-am saturat sa fiu luat peste picior de tot felul de nespalati si tarfulite de doi bani.

Pana si mucoasa de Pamfile, care nu stie semnificatia cuvantului felatie, incepuse sa ridice tonul.

Daca nu as fi plecat acum, as fi mucegait pe canapea alte cateva sezoane, ori as fi fost dat afara cu un sut in fund", a declarat Stoian (foto stanga), pentru Click!

La auzul acestor vorbe, Capatos a ripostat elegant: „Lui Stoian, ii multumesc si-i urez succes in tot ce are de gand.

Cat despre aerul irespirabil din emisiune, avea dreptate, erau peste 40 de grade in platou, presupun ca la asta s-a referit.

El nu a participat in timpul zilei la munca redactiei, asa ca nu avea de unde sa stie ce echipa vesela si frumoasa suntem noi", a declarat Capatos, pentru Click!loading...

Adauga un comentariu