Magazin

Dan Capatos va trebui sa aleaga intre 4 bombe-sexy – Vezi care sunt

Publicat: 19 feb. 2013

Dan Capatos va decide, in curand, cine va fi noua lui asistenta la emisiunea «Un show pacatos»

Demisia Danielei Crudu din postul de asistenta a lui Dan Capatos (Antena 1) le-a dat sperante multor fete frumoase, mai mult sau mai putin cunoscute. Cum lupta pentru locul ramas vacant este acerba, Dan Capatos a organizat un concurs, in care proba de foc a fost cea de dans. Finala se anunta foarte stransa, caci toate sunt bombe-sexy.

Interesant este ca in acest concurs, la care au participat 10 fete frumoase, regasim si patru vedete care au debutat la rubrica “Vremea” din Libertatea, ele fiind de altfel si concurentele care au reusit sa stranga cele mai multe like-uri pe Facebook. Pe primul loc, in marea finala, se afla Deea, o dansatoare focoasa, care a reusit sa adune 55.000 de like-uri, urmata de Raluca Dumitru, cu 42.000 de like-uri.

Remarcabila este si performanta Sanzianei Buruiana, care se mandreste, in urma probelor de dans si de dictie, cu cele 30.000 de voturi de la fanii sai. Pe ultimul loc in acest top se afla Florentina Raiciu, care a adunat peste 22.000 de voturi:

“Au venit in platou fete frumoase si talentate, dar sa vedem cine va fi aleasa. In paralel cu cele pe care le-ati vazut in emisiune, mai sunt cateva domnisoare in concurs, care insa nu au avut curajul sa dea proba in direct!”, ne-a spus Dan Capatos, fostul sef al Danielei Crudu.

Deea
In 2010, Deea (28 de ani), fosta “Fata de la miezul noptii”, de la Taraf TV, devenea noua prezentatoarea a rubricii “Vremea” din ziarul nostru.

Raluca Dumitru
Raluca Dumitru, in varsta de 26 de ani, a devenit cunoscuta dupa ce a prezentat, in urma cu doi ani, rubrica “Vremea” din ziarul Libertatea.

Sanziana Buruiana
Sanziana Buruiana (28 de ani) e una dintre cele mai vechi prezentatoare ale rubricii “Vremea”. Sexoasa blonda a scos capul in lumea mondena in 2007, cand a realizat un pictorial pentru ziarul nostru.

Florentina Raiciu
Pana de curand, Florentina Raiciu (24 de ani) le-a incantat ochii cititorilor nostri, la rubrica “Vremea”. Acum, frumoasa blonda poate ajunge asistenta lui Dan Capatos.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii
Adauga un comentariu