Cancan

Dan Ciotoi, diagnosticat cu o boală cruntă în tinereţe. Artistul a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat

Publicat: 13 ian. 2021
dan ciotoi canta cu o chitara
Dan Ciotoi a fost diagnosticat cu o boală cruntă în tinereţe, când iși făcea stagiul militar

Toată lumea indiferent de vârstă îl ştie pe artist, însă puţini ştiu că Dan Ciotoi a fost diagnosticat cu o boală cruntă în tinereţe. Întâmplarea nefericită s-a petrecut demult, atunci când solistul trupei Generic îşi făcea stagiul militar. Despre aceste clipe grele cât şi despre alte evenimente din viaţa sa, Dan Ciotoi a dat detalii în cadrul unui interviu pentru jurnaliştii de la Acces direct.

Dan Ciotoi, diagnosticat cu o boală cruntă în tinereţe

Dan Ciotoi, celebrul cântăreţ de muzică de petrecere, a trecut prin clipe groaznice de-a lungul vieţii sale. Artistul a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat în perioada în care a fost în armată, despre boală cruntă cu care a fost diagnosticat, dar şi cum i-a fost interzis să se trateze.

Dan Ciotoi a oferit un interviu pentru „Acces Direct”, în care şi-a deschis sufletul în fata telespectatorilor. Solistul trupei ,,Generic” a făcut dezvăluiri uimitoare despre viaţa tumultuoasă pe care a avut-o, în care a avut câteva episoade de coşmar. Artistul a povestit emoţionat despre perioada tinereţii, momentul în care a fost înrolat în armată, iar ceea ce a urmat este de nedescris.

Dan Ciotoi a fost diagnosticat cu o boală cruntă. Episodul i-a marcat pentru totdeauna viaţa. Cântăreţul a povestit cum s-a îmbolnăvit în mod subit şi deşi se simţea rău, superiorul său de la acea vreme nu i-a permis să meargă la infirmerie pentru a afla cu ce boală se confruntă şi pentru a se trata. Ba mai mult, superiorul i-ar fi sugerat artistului să mănânce usturoi pentru a se trata.

„Am făcut armata aici în Bucureşti, în Chitila. Am o amintire foarte puternică. Era domnul plutonier o persoană aşa de rea că atunci când m-am îmbolnăvit nu a vrut să mă lase la infirmerie, mi-a spus să mănânc usturoi şi să îi dau înainte că îmi trece. Aşa m-am eliberat cu plămânii bolnavi. Asta este cea mai rea amintire”, a afirmat Dan Ciotoi.

Starea de sănătate a artistului s-a agravat ulterior şi a fost nevoit să se interneze pentru o perioadă de nu mai puţin de 6 luni. În urma analizelor s-a dovedit a fi vorba despre pleurezie. Trauma suferită a fost şi mai mare întrucât dacă acesta ar fi fost dus la spital la timp, cel mai probabil situaţia acestuia nu ar fi fost gravă ca acum.

„A fost o pleurezie. Am fost internat vreo 6 luni, dar mi-a trecut. Asta mi-a dat un impuls, am zis că >. Şi am zis când ajung acasă, să fac Scoala Populară de Arte şi m-am zbătut şi am vrut să cânt.”, a mai spus artistul.

După armată, Dan Ciotoi s-a apucat de cântat

Dan Ciotoi a ales o altă cale a vieţii, după ce a terminat armata. Artistul şi-a urmat visul de a cânta, motiv pentru care s-a intos în satul natal, acolo unde îşi câştigă existenţa prin talentul său. Dan Ciotoi participa la numeroase nunţi şi botezuri şi începea să îşi facă un nume. În acea perioadă, artistul a cunoscut-o pe amam copiiilor săi, cu care a trăit o poveste de dragoste de doar 3 ani. Mai mult, despărţirea de aceasta i-a provocat mai multe probleme de sănătate. Artistul s-a confruntat cu două tumori şi a ajuns pe mâinile unui medic care i-a salvat viaţa.

„M-am căsătorit undeva într-un sat de lăutari, să zicem. Datorită faptul că aveam evenimente, nunţi, botezuri, am cunoscut o fată şi am făcut doi copii. Activitatea mea se desfăşura mai mult acolo. M-am stabilit acolo pentru o perioadă, dar nu ne-am înţeles şi ne-am despărţit. Nu a mers faptul că ea era o fată cu bani, cu avere şi eu eram un băiat sărac. Se făcea diferenţa asta, se ţinea cont cine sunt eu, cine e ea… Am stat cu ea cam trei ani. Trei-patru ani. Am făcut două tumori, cancer. M-am operat la Oradea, la cel mai bun doctor şi m-am vindecat. Am avut şi un accident cu maşina tot în perioada aia. A fost un an nefast. Dacă am înşelat-o? De aia n-am despărţit! Am înşelat-o cu altcineva. Acum nu sunt singur„, a spus Dan Ciotoi pentru Acces Direct.

Adauga un comentariu