National

Dan Diaconescu a strans 1 milion de semnaturi. A fost validat candidatul PPDD la prezidentiale

Publicat: 17 sept. 2014
1

Comitetul Executiv al PPDD l-a validat pe Dan Diaconescu drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale din noiembrie, se arata intr-un comunicat al acestui partid. Acesta urmeaza sa-si depuna luni candidatura la Biroul Electoral Central. Partidul lui Diaconescu a strans circa 1.000.000 de semnaturi de sustinere a candidaturii sale.

Comitetul Executiv al PPDD s-a reunit marti dupa-amiaza, pe ordinea de zi aflandu-se validarea candidaturii lui Dan Diaconescu la alegerile prezidentiale, a anuntat presedintele partidului, Simona Man, care a adaugat ca s-ar putea discuta si despre migratia primarilor PPDD.

Citeste si Un candidat la alegerile prezidentiale are DATORII FABULOASE – FOTO

„Este o sedinta de Comitet Executiv pe a carei ordine de zi va fi validarea candidaturii domnului Dan Diaconescu la alegerile prezidentiale si stabilirea strategiei de campanie pentru aceste alegeri”, a precizat, pentru Agerpres, Simona Man.

Citeste si Procurorii cer o pedeapsa de 7 ani in cazul lui Dan Diaconescu

Man a respins ipoteza schimbarii conducerii partidului. „Nici vorba. Sunt voci care …, ma rog, am vazut si eu niste postari pe facebook, de fapt o singura voce. Acum, pentru un singur om, nu se poate lua o structura intreaga de partid. Sigur poate fi o propunere. E un partid democratic, ne manifestam democratic. Nicio problema. Eu va spun ca un singur om nu poate hotari soarta partidului, a conducerii partidului si denumirii acestuia. Partidul s-a format in jurul lui Dan Diaconescu. Nici nu se pune problema sa schimbam vreodata denumirea partidului”, a adaugat presedintele PP-DD.

Citeste si Dan Diaconescu: Daca voi iesi pe locul doi la alegerile prezidentiale, inseamna ca Elodia e

Comentarii
  • BRAVOOO DANE, NOROC DE TINE, CA ALTFEL, RAMANEA ROMANIA FARA „INTELECTUALI”..LA FATZA TA DE SUVEICA, VEI AVEA UN ELECTORAT FUUUU……UUUU HU HU HU HU !!!

Adauga un comentariu