National

Dan Diaconescu, anuntul la care nimeni nu se astepta

Publicat: 03 mai 2016
1

Dan Diaconescu a fost transferat la Penitenciarul Jilava, unde beneficiaza de regim semideschis si poate merge la munca.

Dan Diaconescu va fi scos din inchisoare si dus la tribunal, la finalul lunii mai, atunci cand a fost citat intr-un dosar de trafic de influenta.

Dan Diaconescu a fost audiat, in aprilie, la DNA in dosarul actorului Florin Petrescu, alias Axinte, de la grupul Vacanta Mare. Acesta din urma este cercetat intr-un dosar de trafic de influenta. Este acuzat ca a primit 5.000 de euro de la fostul director al Spitalului Malaxa, caruia i-a promis ca-l va promova la OTV.

Dan Diaconescu a fost gasit vinovat de instanta pentru doua fapte de santaj, respective pentru ca, in perioada mai-septembrie 2009, l-a amenintat direct, in emisiunea „Dan Diaconescu Direct” din 21 iulie 2009, difuzata de OTV, cat si indirect, prin intermediul lui Dorel Parv, pe Ion Mot, cerand de la acesta 200.000 de euro. Ion Mot a dat, in urma amenintarilor, 30.000 de euro si 42.000 de lei.

A doua fapta de santaj de care a fost acuzat Diaconescu este din 2005, cand l-a amenintat in emisiunea „Dan Diaconescu Direct” din 20 aprilie si prin intermediul lui Ghezea Mitrus pe omul de afaceri Petru Tardea, de la care a cerut 100.000 euro, din care a primit 4.500 de euro.

Adauga un comentariu