Info Turism

Dan Negru, despre ofertele de Revelion în Poiana Braşov: „Îmi fac concurentă”

Publicat: 14 oct. 2020
cabana Poiana Brasov
Dan Negru s-a revoltat pe turismul romanesc. El a comentat ofertele de Revelion în Poiana Braşov

Întâmplare amuzantă pe reţelele de socializare. Dan Negru a stârnit hohote de râs printre internauţi printr-o postare pe contul său de Instagram. Mai exact, acesta s-a revoltat pe turismul românesc. El a făcut câteva capturi de pe Booking în care le-a arătat oamenilor despre ofertele de Revelion în Poiana Braşov.

Dan Negru face din nou haz de necaz! În plină pandemie de coronavirus, celebrul prezentator de la Antena 1 a pregătit pe Instagramul sau o postare care a stârnit hohote de râs printre internauţi. Mai exact, Dan Negru s-a revoltat pe turismul românesc!

Dan Negru, despre ofertele de Revelion în Poiana Braşov

Pe contul lui de Instagram, Dan Negru a postat ceva extrem de amuzant. Veteranul Revelioanelor a făcut câteva capturi de pe Booking, arătându-le oamenilor cât costă un sejur în Poiana Braşov şi în Braşov, iar preţurile sunt unele care te cam scutură la buzunare, dacă alegi un astfel de Revelion.

„Turismul românesc îmi face concurenţă de Revelion. Am găsit „chilipiruri” la Poiana Braşov din 30 dec până în 3 Ianuarie: 1 apartament, 2 dormitoare pentru 2 adulţi: 6162 euro cu reducere de la 7246 euro! Şi grăbiţi-vă, se dă! Booking zice că a mai rămas doar o cameră! 6126 de euro în 4 zile însemna vreo 64 euro/oră. Am găsit şi o garsonieră în centrul oraşului Lupeni, ăla care avea minerit cândva. 3000 euro e garsoniera acolo. Jumate din preţul sejurului din Poiană! Dormi două nopţi în Poiana sau îţi cumperi o casă în Lupeni. Că despre asta e România: despre amărâţii din Lupeni şi despre barosanii din Poiană Braşov”, a scris Dan Negru, pe reţeaua de socializare, acolo unde a şi ataşat câteva capturi cu ofertele.

Cât costă un Revelion la Poiana Braşov în 2020: ”De banii ăştia, stau 2 săptămâni la 5 stele în Bali sau Maldive”

În acest an, cei care vor să-şi petreacă Revelionul în Poiana Braşov vor scoate din buzunar sume exorbitante. Iar asta în condiţiile în care la nivel mondial preţurile au o tendinţă accentuată de scădere.

Astfel, Revelionul la un hotel de 4 stele în Poiana Braşov a ajuns să coste mai mult chiar decât un sejur la 5 stele pe o insulă de vis. Da, pare ireal, dar lucrurile sta chiar aşa, spune Daniel Radu, care mai dă şi câteva exemple de astfel de oferte, într-o postare făcută pe Facebook.

„Oare chiar merită să scoţi 2.000 de euro, presupunând că ai aceşti bani, pentru 3-4 zile la munte, fie ele de Revelion? Nu mai bine te duci cu jumătate din banii ăştia undeva în Paradis şi îţi petreci două săptămâni la 5 stele? Dar ca să vedeţi că nu scriu asta pentru un like sau ca să provoc nu ştiu câte comentarii, voi veni cu exemple concrete”, notează Daniel Radu.

Acesta dă ca exemplu un hotel de 4 stele din Poiana Braşov, acolo unde o cameră pentru 4 zile, incluzând şi noaptea de Revelion. În schimb, un sejur de 7 zile la Bali, care are inclus şi zborul, cu decolare iniţială din Cluj sau Bucureşti, costa la jumătate. Inclusiv la un hotel de 5 stele!

„Zilele astea căutam oferte pentru Revelion în Poiană, dar ce să vezi? La un hotel decent nu găseşti cele 3-4 zile sub 1.000 de euro nici să stai în cap. Am găsit o cameră pentru două persoane, „Economy”, la un hotel din Poiană Braşov, la preţul de 1.923 de euro. Evident, fără transport. Asta înseamnă de două ori mai scump decât un sejur la Bali, ori în Maldive, unde ai inclus şi un zbor interminabil, stai o săptămână întreagă şi te lăfăi în nişte condiţii pe care nici mama hotelurilor din România nu ţi le oferă. De banii ăştia stau 2 săptămâni la 5 stele în Bali sau Maldive. Iată şi dovada”, a explicat Daniel Radu.

Şi pentru a demonstra că nu exagerează deloc, Daniel Radu postează şi două oferte pentru Bali, dintre care una chiar la un hotel de 5 stele.

„Voi ce aţi alege: să daţi 2.000 de euro şi să staţi printre toţi parveniţii care aruncă în van cu banii şi nu ştiu alte destinaţii în afară de Braşov şi Valea Prahovei sau să vă duceţi departe, într-o insulă de vis, şi să staţi 7 zile la 5 stele, exact ca-n Paradis.”, se întreabă acesta retoric.
Adauga un comentariu