Cancan ultimă oră

Dan Negru, dezvăluiri cutremurătoare despre Mădălina Manole: „Criminalii Mădălinei…”

Publicat: 15 iul. 2020

Printre cei care și-au adus aminte că astăzi se împlinesc 10 ani de la moartea Mădălinei Manole s-a numărat și Dan Negru. Cu această ocazie prezentatorul TV a făcut o mărturisire cutremurătoare pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru, mărturisire cutremurătoare la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole

Îndrăgita solistă și-a pus capăt zilelor pe data de 14 iulie 2010, la vârsta de 43 de ani, chiar de ziua ei, după ce a băut pesticid. Astăzi, cei care au iubit-o și au apreciat-o pe Mădălina Manole s-au gândit la ea și i-au transmis un gând bun. Dan Negru a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în cinstea Mădălinei Manole în care îi acuză pe oamenii care au făcut parte din televiziunii în anii 18-49 că sunt criminalii artistei.

„O văd din nou pe Mădălina Manole prin ziare. S-au făcut 10 ani de la moartea ei… N-am știut niciodată cum să-i explic Mădălinei de ce televiziunile n-o mai voiau. Era perioda în care televiziunile românești descopereau publicul comercial 18-49 și orice li se părea “old” sau cu aer românesc era respins. Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni sau prin media in anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toți asasinii ei”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook în descrierea fotografiei de mai jos.

Și Ștefan Bănică a ținut să-i aducă un omagiu Mădălinei Manole la zece ani de când nu mai este printre noi. Artistul le-a reamintit celor care au uitat că aceasta a fost o cântăreață extrem de îndrăgită, care a ales să plece dintre noi, chiar de ziua ei de naștere acum 10 ani.

„14 iulie e ziua în care s-a născut, dar și ziua în care a ales să plece dintre noi MĂDĂLINA MANOLE, o cântăreață atât de iubită de public. Au trecut 10 ani. În video-ul de mai jos, Mădălina a fost invitata mea și se întâmpla într-o zi de 26 martie 2010”, a scris Ștefan Bănică pe pagina sa de Facebook.

Gest șocant la mormântul Mădălinei Manole. Ce a făcut Petru Mircea? Gestul a fost taxat dur

S-au împlinit 10 ani de la moartea Mădălinei Manole, după ce a decis să își pună capăt zilelor din cauza unei depresii crunte cu care se confrunta. La un deceniu de la trecerea în neființă, soțul artistei a trecut la mormântul celei cu care are un copil și a făcut un gest care a șocat pe toată lumea!

Un admirator de-al artistei a publicat pe contul său de socializare un mesaj în care a descris cu lux de amănunte gestul șocant pe care l-a facut soțul Mădălinei Manole. Bărbatul susține că Petru Mircea, odată ajuns în fața locului unde soția sa este înmormântată, a aruncat ghiveciul de flori pe care i l-a pus tatăl său, Ion Manole.

„În sfârșit Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole a binevoit să treacă pe la Mădălina, însă a avut nesimțirea să arunce la gunoi un ghiveci pus la mormântul Mădălinei de către cineva care o apreciază încă pe Mădălina( adică tatăl ei)”, se arată în postare.

Gestul a fost taxat dur de admiratorul artistei care i-a bătut obrazul pentru modul în care s-a comportat în fața mormântului soției sale. Mai mult de atât, bărbatul a făcut și aluzie la averea pe care a moștenit-o de pe urma artistei.

“Nu toată lumea a primit moștenire averea Mădălinei Manole. Rușine!”, a mai scris el.

Tatăl Mădălinei Manole și-a văzut nepotul doar în ziare

Din cauza relației defectuoase cu ginerele, Ion Manole nu și-a mai văzut nepotul de care îi este foarte dor:

”L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine (n.r. – azi) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: >. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune.”, a declarat tatăl artistei pentru click.ro.

Adauga un comentariu