Magazin

Dan Negru, la cutite cu Pepe

Publicat: 17 sept. 2013
1

Echipa de la Next Star, show ce va fi difuzat de Antena 1, joi, 19 septembrie, de la ora 20.30, stie faptul ca Pepe, unul dintre juratii concursului, si Dan Negru isi fac reciproc tot felul de farse.

Daca in timpul primului sezon, Pepe a reusit sa-i sustraga telefonul lui Dan Negru si sa scrie in numele vedetei Antenei 1 un SMS de amor catre diversi oameni din agenda, de ambe sexe, acum a venit randul prezentatorului sa-i intoarca gluma.

Dan a gasit in cabina de machiaj, uitat pe un scaun, telefonul mobil al lui Pepe. Profitand de neatentia cantaretului, vedeta Antenei 1 a scris urmatorul mesaj sotiei lui, Raluca: “Filmarile cu Negru dureaza pana maine dimineata. Nu ma astepta in noaptea asta!”

Foc si para, Raluca a incercat sa sune la diverse persoane din echipa de productie, dar, din cauza filmarilor, toata lumea avea telefonul inchis. Telespectatorii vor afla cum se va sfarsi acesta intamplare, dar si cum tensiunea dintre Dan Negru si Pepe va afecta emisiunea Next Star, joi seara, de la ora 20.30.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii
Adauga un comentariu