Magazin

Dan Negru rupe tacerea dupa mitingul Diasporei: „Prin PSD, PNL, USR, ALDE si alelalte sunt prea multi clovni buni doar de show-urile mele”

Publicat: 15 aug. 2018

Romania este impartita in doua. Dupa mitingul Diasporei care a degenerat in violente extreme si plangeri la Parchetul Militar, tensiunea din societate e din ce in ce mai mare. De aceasta controversa si scandalul iscat nu a scapat nici una dintre cele mai mari si longevive vedete ale Antenei 1.

Dan Negru a fost luat la intrebari in scandalul momentului. Acesta nu s-a sfiit sa raspunda si sa le faca marturisiri complete internautilor. Pe contul sau de socializare, Negru a tinut sa lamureasca lucrurile legat de intrebarile care i se tot pun in ceea ce priveste preferintele sale vizavi de scena politica din Romania.

“Am inbox plin de mesaje de genul: Cu cine tii, Negrule?’ / Esti cu noi sau cu ei?’… Deci…
Nu votez cu Dragnea.
Nu votez cu Johannis.
Nu votez !

Prin PSD, PNL, USR, ALDE si alelalte sunt prea multi clovni buni doar de show-urile mele. Nici PSD si nici M..A nu ma reprezinta! In duminica alegerilor din ‘92 am dat toata ziua la radio melodia Go, Johnny, Go’ . Seara, Cristi Paturca mi-a spus la telefon ca ma vor da afara. Am scapat cu o somatie. N-a meritat! Am fost regalist pana cand Principele Duda a candidat la presedintie. L-am crezut pe Coposu pana cand l-am vazut pe Emil Constantinescu. M-au pacalit toti! Intr-o criza asemanatoare, italienii l-au gasit pe Beppe Grillo, un actor carismatic, inteligent, anti-sistem, care a castigat Italia infiintand partidul M5S’. Astept carisma, inteligenta. Il astept pe Grillo de Romania. Pana atunci, sunt pe N…..x… #casadepapel”, a explicat Dan Negru in mediul online.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit