Sport

Dan Petrescu a ratat 5,5 milioane de dolari! Decizia clubului tocmai l-a scos din cărți

Publicat: 30 dec. 2020
Dacă mergea la As Nasr, Petrescu ar fi câștigat 5,5 milioane de dolari în doi ani
Dan Petrescu

După ce a plecat de la CFR Cluj, antrenorul Dan Petrescu a zburat spre Dubai, acolo unde se aflau deja soția tehnicianului, Adriana, și fiica celor doi.
Prezența sa în Golf în această perioadă a alimentat o dată în plus informațiile oferite chiar de arabi că între român și Al Nasr ar exista un precontract. Acum însă presa din Arabia Saudită susține că „Dan Petrescu nu se mai află printre opțiunile managerilor clubului Al Nasr”, după cum au anunțat cei de la Channel 24 Sports.
Iar anunțul vine după ce saudiții tocmai au reușit să se despartă de antrenorul Rui Vitoria, care refuza să demisioneze în ciuda unui parcurs extrem de slab.
Totuși, din informațiile Digi Sport, Petrescu nu ținea morțiș să antreneze în Arabia Saudită, acolo unde strictețea este una extremă, iar Dan preferă o viață mai liberă. Salariul însă era extrem de ademenitor.

Ce spunea Dan Petrescu la plecarea spre Dubai

Dacă mergea la As Nasr, Petrescu ar fi câștigat 5,5 milioane de dolari în doi ani. Propunerea primită de Petrescu de la Al Nassr era încă de pe vremea când încă nu părăsise banca tehnică a CFR-ului. Conform discuțiilor, era vorba despre un salariu de 2,5 milioane de dolari în primul an și 3 milioane în cel de-al doilea sezon.

„Trebuie să fie o ofertă bună, de care să fiu mulțumit. O echipă care să aibă ambiții. Eu tot timpul am spus, România rămâne mereu o opțiune pentru mine, e normal, e țara mea. În ultimii ani m-am simțit excelent pentru că am câștigat. Sunt foarte mulți jucători buni, nu numai la CFR, care m-ar interesa”, declara Dan Petrescu la plecarea spre Dubai, unde locuiește familia sa.

Adauga un comentariu