Sport

Dan Petrescu e pe faras! Inca o înfrangere umilitoare pentru Guizhou Zicheng

Publicat: 25 iul. 2018
1

Guizhou Zicheng, echipa lui Dan Petrescu, nu îsi revine de la venirea românului: a pierdut în Cupa Chinei, iar scorul a fost din nou unul umilitor. Dupa 0-0 pe teren propriu, Guizhou Zicheng a fost învinsa cu 0-3 de Shandong Luneng. Golurile au fost înscrise de Liu Junshuai (20), Gil (59) si Zhang Chi (90+2).

Problemele pe care Dan Petrescu le are nu tin doar de rezultate: pe lânga faptul ca e pe ultimul loc în clasament, cu 5 puncte dupa primele 13 etape, Guizhou Zicheng e macinata si de razboiul din interiorul clubului.

Din câte se pare, Petrescu are sustinerea neconditionata a lui Xiaoting Wen, însa nu toti oamenii din club îi ofera credit românului. Mai ales ca acesta propune la noua echipa un stil ultra-defensiv, care nu este foarte bine tolerat de suporteri.

Xiaoting Wen este directorul executiv al celor de la Guizhou Hengfeng si cea care a garantat pentru român. Are doar 28 de ani si gestioneaza clubul din decembrie 2015. Aceasta a simtit nevoia sa iasa public dupa umilinta suferita de Dan Petrescu cu doua etape în urma, când a pierdut cu 4-0, si sa dea asigurari ca se vor face eforturi deosebite ca Guizhou Hengfeng sa nu retrogradeze.

Adauga un comentariu