Magazin

Dan Puric la un pas de moarte. S-a electrocutat la 20.000 de volti

Publicat: 31 dec. 2013
1
Dan Puric a povestit cum era sa moara cand a trecut pe sub fire de inalta tensiune. Actorul a spus ca in situatii similare, sansele de supravietuire sunt minime. Actorul a povestit cum a invins moartea dupa ce s-a electrocutat la 20.000 de volti. Aventura la pescuit era cat pe ce sa se transforme intr-o tragedie. Dan Puric a exp ca avea la el o undita din fibra de carbon si era insotit de catelusa lui, Dulci.
„Eu nu mi-am dat seama ca din cauza caldurii cablurile de inalta tensiune de 20 de mii de volti, va rog sa retineti, 20 de mii de volti erau montate intr-un mod ordinar, jegos, mai jos si am intrat in camp si a intrat o hidrocentrala prin omul de aicea, dar am fost putin mai rapid decat moartea, ca in clipa aia am zis: m-am electrocutat, mor”, a declarat actorul. Dan Puric a precizat ca 10 minute nu a mai stiut nimic de el, iar catelusa s-a dus la cabana unde era cazata sotia ca sa anunte, in felul ei, accidentul. Actorul a mai povestit ca, potrivit medicilor, in astfel de cazuri, sansele de supravietuire sunt minime.
„Sotia venea si zicea: uite un om baut, a cazut pe marginea raului si doamna care o ajuta la copii zice: dar e canadiana lui Dan, a domnului Dan. In clipa aia eu m-am sculat de la pamant singur. Am ridicat capul, am vazut cerul albastru, raul si sotia care striga disperata ca mie imi tasnea sange din cap asa. Am sunat pe domnul doctor Chirila. Domnu doctor, am facut-o lata. M-am electrocutat la 20 de mii de volti. Mi-a raspuns: Maestre, daca nu ati murit, nu mai muriti”, a adaugat Puric, potrivit romaniatv.net.
Comentarii
Adauga un comentariu