National

Dan Puric: ”Omul se îmbolnăvește când nu mai are fața către Dumnezeu”

Publicat: 28 iun. 2020

Dan Puric, invitat într-o emisiune de televiziune, a vorbit despre coronavirus. Acesta consideră că Organizația Mondială a Sănătății nu a gestionat cum trebuia pandemia de COVID-19. De asemenea, actorul a afirmat că virusul se poate instala în corpul uman sin cauza unei imunități scăzute și nu ar trebui folosit antibioticul pe post de scut. Dan Puric a mai menționat că ”omul se îmbolnăvește când nu mai are fața către Dumnezeu”.

”Cum e posibil ca o organizație națională a sănătății să aibă în două săptămâni, indicații contradictorii pe care o minte primară nu le-ar accepta. De ce până acum au cunoscut foarte multe despre alți viruși. Corpul nu se apără cu antibiotic, ci cu imunitate. S-a făcut ceva care tu să nu te mai poți apăra, imunitatea biologică e terminată. Normal că tu te sperii ca om(…) Nu vă dați seama că România e planificată?

Mult mai periculos e virusul ideologic. Omul se îmbolnăvește când nu mai are fața către Dumnezeu. Problema conștiinței mele e că România moare. Noțiunea de țară, de neam, trebuie repusă. OMS s-a făcut de râs cu pandemia”, a spus Dan Puric

Carmen Tănase, despre măsurile de prevenție din România: „De la început am fost sceptică. Nu am răspunsuri clare”

Actrița Carmen Tănase contestă măsurile din pandemia de COVID-19. Actrița a declarat duminică, la Antena 3, că măsurile luate au fost prea exagerate și a susținut că există oameni care s-au folosit de acest subiect.

„Am văzut imaginile pe care le-a văzut toată lumea, cu niște oameni din China care cădeau ca muștele. Apoi, lucrând în televiziune, am zis „mă, dar cum cad ăștia fix în dreptul unei camere de supraveghere?”. De la început am fost sceptică. Nu am răspunsuri clare”, a spus Carmen Tănase.

„Am fost de atâtea ori în viața mea răcită, am stat la pat cu temperatură, cu imunitatea la pământ. Nu mă sperie neapărat dacă se întâmplă. Nu o să stau acum să mă feresc de oameni. E o chestie de omenie, nu pot să fac asta pentru că atunci înseamnă că am abandonat lupta și încă mai am niște lucruri de spus”, a mai spus ea.

Actrița Carmen Tănase: Vom rămâne cu traume mari după acestă perioadă

Potrivit actriței Carmen Tănase, măsurile luate în timpul pandemiei de coronavirus au fost mult exagerate.

„Eu n-am contestat că oamenii ăia din Terapie Intensivă nu sunt bolnavi, Doamne ferește! Eu spun că tot ce s-a întâmplat pe planetă nu are nicio legătură cu ce este, de fapt, în mod real.

Oameni în Terapie Intensivă sunt tot timpul, sunt și oameni în Terapie Intensivă cu gripă sezonieră, care nu mai scapă. Faptul că închizi Everestul și planeta pentru asta, îmi încalci mie absolut orice drept pe care-l are un om simplu, asta este de neconceput”, a declarat actrița.

Carmen Tănase: Nu zic că nu există virusul. Măsurile au fost mult exagerate, problema e de ce?

„Eu cred, în capul meu prost, așa cred eu, că e o etapă și că urmează ceva foarte rău, cred că este un exercițiu, o repetiție generală pentru ceva ce va veni”, a susținut Carmen Tănase.

Adauga un comentariu