Actualitate

Dan Puric, reacție la vorbele lui Cristian Tudor Popescu: « Sunt o „vită ortodoxă”, săracul ăsta, psihopatul, m-a trimis înapoi în iesle! »

Publicat: 30 oct. 2020
Dan Puric vorbește la microfon
„Eu sunt bucuros că sunt o ”vită ortodoxă”, săracul ăsta, psihopatul, m-a trimis înapoi în iesle! Acolo s-a născut Hristos, foarte bine a făcut.”

Vineri seara, 30 octombrie, în cadrul unei emisiuni difuzate pe Antena 3, Dan Puric a reacționat la vorbele lui Cristian Tudor Popescu, referitoare la ortodocși și la Patriarhul Daniel, însă fără a-i pronunța numele. Astfel că, eseistul a spus că el este bucuros să se denumească o „vită ortodoxă”, deoarece „în iesle s-a născut Hristos”. Mai mult, Dan Puric a vorbit și despre protestele anti-covid, dar și despre tragedia de la Colectiv, de acum cinci ani.

„Dacă Patriarhul a fost insultat într-un mod ordinar, înseamnă că o să urmeze să facă și cu drapelul la fel. Țara este o rană deschisă, oamenii suferă. Patriarhul este un simbol, drapelul este un simbol. Putem scuipa pe tricolor liniștit, putem înjura biserica, putem înjura patriarhul. Eu sunt bucuros că sunt o ”vită ortodoxă”, săracul ăsta, psihopatul, m-a trimis înapoi în iesle! Acolo s-a născut Hristos, foarte bine a făcut.”, a afirmat Dan Puric.

Dan Puric: „Factorul medical a fost capturat de cel politic”

Actorul Dan Puric a subliniat că este o greșeală enormă ca statul să îndemne poporul să stea în case. El este de părere că politicul a acaparat factorul medical, iar acest lucru nu este de bun augur.

„Nu președintele statului și președintele Comisiei Europene au format poporul român. Ce facem, stăm așa, spectatori? Nici comuniștii nu au îndrăznit de lucrurile astea. Pentru Biblie s-a murit. Poporul acesta a fost batjocorit. Nu poți să spui că să stăm în case că vom avea morți. Lovești poporul în firea lui.

Suntem într-un război care abia a început, se va generaliza în toată lumea. Factorul medical a fost capturat de cel politic.”, a declarat Dan Puric.

Dan Puric: „Trăim într-o societate ordinărită, fără scrupule”

„La Colectiv a fost un asasinat, o lovitură de stat. Eu, când am spus ”haimanalele de la Colectiv”, nu m-am referit la acei tineri, ci la cei care au purtat pancarte cu ”Jos Patriarhul, jos Biserica!”. A fost o repetiție pentru ce este acum. Trăim într-o societate ordinărită, fără scrupule.”, a spus Dan Puric.

Ce a declarat Cristian Tudor Popescu

Pandemia provocată de noul coronavirus a scos la iveală cea mai sumbră parte a multor persoane. Pe lângă faptul că societatea trebuie să suporte incompetenta de care dau dovadă autoritățile, se pare că anumite personaje publice și din politica românească nu ezită să facă declarații revoltătoare. Cristian Tudor Popescu este de părere că românii care urmează învățăturile Patriarhului Daniel ar fi „vite”.

”Pentru a prosti oamenii, șarlatanul Daniel n-are nevoie de matematică, nici de logică – o dă direct, ca o strigătură pentru vitele ce le păstorește: ascultați ce vă spun, fiindcă a interzis pelerinajul la moaștele Sf. Dimitrie în octombrie 1989, comunismul a căzut peste câteva luni. Post hoc, ergo propter hoc – după, deci, din cauza. Carevasăzică, așa o să pățească acum și guvernul la alegerile din decembrie. „Dumnezeu nu se lasă batjocorit!”, a mai cuvântat pescarul de oameni cu prostovolul…. Ștăbimea Bisericii Ortodoxe Române a fost aliata lui Ucigă-l Toaca sub comunism. Ba chiar a fost Răul însuși: satanele în sutană i-au turnat cuvios la Securitate pe credincioșii care li se mărturiseau”, scrie Cristian Tudor Popescu.

 

Comentarii
  • Purice ai mintea cat un purice,omul a explicat in ce context a spus acest lucru,multprefericitul sa exprimat rau de tot uitand cat de mult a suferit Biserica si slujitorii ei pe vremea comunismului

  • Dan Puric realiza conferinte sponsorizate de rusii de la Sputnick si intr-o carte lansata recent declara ca noul coronavirus ”a fost lăsat să vină ca să fie avantajate mariler corporații comerciale, farmaceutice, alimentare și tefeliștii salariați”. Un idiot care atrage voturile crestinilor analfabeti care cred orice li se spune pe Facebook

  • Dan Puric dezinformează intenționat spusele Lui CTP, deoarece el este în slujba unor interese străine. Își urmărește propriul li interes, pentru câștig personal.

Adauga un comentariu