Eveniment-Social

Dan Puric vine astazi la Teatrul Luceafarul

Publicat: 10 nov. 2011
1

Actorul Dan Puric va prezenta astazi, la Iasi, o noua prelegere. El va sustine, cu incepere de la ora 18.00, conferinta „Despre martiri„, urmata de doua lansari de carte, precum si de o sesiune de autografe. Evenimentul se va desfasura la Teatrul de Copii „Luceafarul”. Una dintre cartile prezentate, intitulata „Fii demn”, ii apartine chiar lui Dan Puric. Romanul va fi prezentat de scriitorul romascan Tiberiu Rosu. Cel de-al doilea volum, „Interviuri în dimensiunea româneasca„, semnat de Tiberiu Rosu si de Dragos Cojocaru, va fi prezentat tocmai de Dan Puric.

Acesta este unul dintre cei mai cunoscuti regizori si actori români specializat in pantomima. Spectacolele sale, precum „Toujours l’amour”, „Made in Romania”, „Costumele” si „Don Ouijote”, au fost sustinute în mai multe tari, iar cele de pantomima au fost transmise, printre altele, de BBC, 3SAT si RTL Luxemburg. De-a lungul timpului, a primit numeroase distinctii, dintre care amintim Premiul UNITER pentru teatru non-verbal, în 2003, si Marele Premiu UNESCO pentru dezvoltarea culturala si promovarea artei scenice românesti în strainatate.

Comentarii
  • D Puric traieste intr-o lume a lui care nu are nimic de-a face cu realitatea.Vede o credinta a poporului roman care de fapt nu exista.Multimea pupatoare de moaste,aduce a paganism. La fel si infiptul tarusului in pieptul mortului spre a nu deveni strigoi.Dar D Puric,nu vede nu aude decat ce ii convine.Incearca sa prosteasca lumea ca romanii sunt popor ales.Ales?De cine?Doar ales a fi sclav pe la alte natii.Dan Puric nu vede si nu aude.

Adauga un comentariu