Magazin

Dan Puric vrea sa faca PUSCARIE in locul lui Becali

Publicat: 25 dec. 2014
1

Dan Puric a spus la Romania TV ca Gigi Becali a donat, in secret, 100.000 de euro din inchisoare pentru finantarea clinicii de recuperare oncologica a doctorului Pavel Chirila.
„Pe mine m-a ajutat un puscarias, mi-a dat telefon si mi-a zis: Ba, Danut, eu pe tine nu te las. Iti dau 100.000 de euro, ii termini iti mai dau, pana termini clinica”. Un puscarias cu suflet extraordinar. I-am zis: „Ma, Gigi, fac puscarie in locul tau”.”, a dezvaluit Dan Puric la Romania

Citeste si:Dovezile BOMBA care l-au bagat pe Gigi Becali in puscarie!

Dan Puric a mai explicat ca se cunoaste de mai mult timp cu omul de afaceri Gigi Becali, multe dintre experientele lor impreuna fiind extrem de amuzante.
„Acum cativa ani mi-a zis: „Ba, Danut, eu iti cumpar tie 10.000 de carti„. L-am intrebat „De ce, Gigi?”. „Pentru ca vreau sa te ajut”. Zic: „Gigi, ma ajuti daca iei una si o citesti” si mi-a dat un raspuns genial „Nu citesc, ca tot ce ai scris tu acolo mi-a zis mie tata noaptea la oi”. Machedonul este extraordinar”, a mai povestit actorul.

Citeste si:George Copos, RECORD in puscarie

In alta ocazie, Dan Puric l-a sunat pe Gigi Becali si l-a intrebat de ce a pierdut 1,5 milioane euro la ruleta, in loc sa ii doneze la spital, copii batrani, iar raspunsul lui omului de afaceri l-a frapat prin sinceritatea lui crestina: „Sa iti spun un secret: Eu, banii astia, i-am luat de la Dracu‘ si i i-am dat lui inapoi”.
Sursa: dcnews.ro

Comentarii
 • darnic,darnic dar tot hotie se numeste fapta sa.cind furi milioane iti permiti sa faci pe marinimosul,donand o zecime din suma.celor care mai cred in marinimia lui becali le recomand sa isi aduca aminte cazul Avicola Iasi.

 • buna ziua domnule DAN PURIC
  urmaresc cu mare interes emisiunile dumneavoastra si am inteles ca sunteti un om de cultura si in acelasi timp foarte credincios.
  acum cand ati declarat ca, ati vrea sa faceti puscarie in locul lui BECALI am fost uimita de aceasta decizie.
  pentru ca, un infractor a donat un procent infim din banii furati de la stat dumneavoastra va sacrificati libertatea ?
  prin aceasta decizie confirmati faptul ca, sunteti deacord cu cei
  care fura milioane de euro si care doneaza doi eurocenti pentru o clinica de oncologie?
  sincer am crezut ca, sunteti un om
  onest din pacate ati dovedit contrariul.

Adauga un comentariu