National

Dan Sova: Imi doresc trimiterea dosarului in instanta, sa terminam cu toate discutiile astea

Publicat: 02 iun. 2015
1

Senatul a respins, marti, cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a senatorului Dan Sova.

Senatorul Dan Sova a declarat, marti, ca nu vrea sa califice votul din Senat, care a respins cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii sale, si ca isi doreste ca dosarul sa fie trimis in instanta pentru a se lamuri situatia.

„Nu vreau sa calific votul Senatului. Va spun o singura propozitie si sper sa ma intelegeti: Imi doresc, asa cum am cerut si instantei supreme, sa trimita dosarul in instanta ca sa ne lamurim, sa terminam cu toate discutiile astea politicianiste”, a spus Sova.

El a participat la sedinta plenului Senatului si a votat.

Rezultatul oficial al votului exprimat, marti, in Senat, in cazul cererii privind retinerea si arestarea preventiva a senatorului Dan Sova, care indica 66 de optiuni „pentru” si 72 „impotriva”, a fost anuntat in plen, Senatul neincuviintand solicitarea DNA.

Comentarii
  • GATA SAU UNS TOATE LOCURILE UNDE SCIRTIIA SI ESTE SIGUR CA NU MAI GASESC NICI UN MOTIV SA-L ARESTEZE ASA CA MERGE CU PIEPTUL GOL IN FATA JUSTITIEI .BRAVO POLITICIENI !!!! LA ANU ALEGEM 1800 CA SA TRIUMFE DREPTATEA IN TARA ASTA . II BAGAM PE TOTI IN POLITICA SI PE CAMATARI SI CORDUNENI SI CIRPACI CA ORICUM SUNTETI FACUTI DIN ACELASI ALUAT . HUOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

Adauga un comentariu