National

Dan Voiculescu afla daca iese din inchisoare

Publicat: 02 ian. 2015
1

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti decid saptamana viitoare, daca Dan Voiculescu ramane in inchisoare sau scapa de pedeapsa de 10 ani primita in dosarul ICA. Magistratii vor dezbate contestatia in anulare formulata de omul de afaceri, in complet de divergenta.

Citeste si:Daniel Constantin reactioneaza la atacul lui Dan Voiculescu

Asta inseamna ca cei doi judecatori care au analizat initial dosarul nu au ajuns la o concluzie comuna, astfel ca a fost desemnat un al treilea magistrat, care va inclina balanta.
Cornelia Corina Daescu este judecatoarea care va decide soarta lui Dan Voiculescu. Fost procuror DIICOT, Daescu a luat de-a lungul carierei decizii controversate in cazurile pe care le-a instrumentat.
Sursa: obiectiv.info

Comentarii
    • A plecat „capcaunul”, iar in urma, pana sa-si intre Iohannis in paine, astia golesc puscariile. Cum adica, iei 10 (zece) ani de puscarie, dupa un proces care a durat aproape doua cincinale, faci toate marsaviile posibile sa amani judecarea, iti bati joc de justitie si de o tara intreaga si, dupa cateva luni sa iesi basma curata? In acest caz, solutia este plutonul de executie! Atat pentru puscarias cat si pentru completele de „judecata” care-l favorizeaza.
      Sunt curios daca Ponta merge mai departe si-l elibereaza, ce va face strada? Oare tot trotuare, noi?!
      Dumnezeu sa ma ierte, dar asta nu are ce cauta pe strada liber mai devreme de 10 ani!!!

Adauga un comentariu