Actualitate

Dan Voiculescu executa silit ANAF-ul! Declaratii de ultima ora

Publicat: 21 nov. 2018
1

Dan Voiculescu executa silit ANAF pentru recuperarea a aproximativ 30.000 de lei, suma pe care Fiscul a retinut-o din pensia sa in recuperarea prejudiciului din dosarul privind privatizarea ICA. Decizia a fost luata de Judecatoria Sectorului 1.

"Salut decizia instantei judecatoresti de a aproba returnarea sumelor care mi-au fost retinute abuziv. Cu toate ca suma recuperata este absolut irelevanta, raportat la cuantumul confiscarilor indreptate impotriva mea si a familiei mele in ultimii ani, consider ca aceasta hotarare judecatoreasca reprezinta o victorie simbolica a unui cetatean roman confruntat cu abuzurile anumitor institutii. Este deja de notorietate ca estimarea prejudiciului din dosarul “Telepatia” n-a tinut seama de nicio evaluare obiectiva. Dar niciun argument cinstit nu a contat pentru ca miza a fost “Voiculescu trebuie oprit”. Desi am primit o lovitura dura, nedreapta, si eu si grupul de presa pe care l-am fondat “am supravietuit”. Existam, deranjam si uite ca, demonstram ca sistemul abuziv poate fi invins. Pasul e mic, dar directia e corecta: avem drepturi, luptam pentru ele", a scris Dan Voiculescu pe blogul sau.

Dan Voiculescu reactioneaza: Principalul obiectiv era bagarea adversarilor la puscarie

"Autorizeaza creditorul sa treaca la executarea silita. Prezenta incuviintare a executarii silite produce efecte pe intreg teritoriul tarii. Fara cale de atac", se arata in decizia instantei. Anterior, omul de afaceri a cerut si a castigat in instanta ca in cadrul procedurii de recuperare a prejudiciului din dosarul ICA sa-i fie retinuta doar o treime din pensie, potrivit normelor in vigoare. In plus, el a cerut sa-i fie restituita suma de 29.191,97 lei, bani care au fost retinuti lunar de Fisc, in perioada 2015-2017, peste limita de 1/3 din pensie. Instanta a constatat ca este nelegala retinerea si virarea de catre banca, catre Fisc, a restului de pensie, potrivit ziare.com.

Adauga un comentariu