National

Dan Voiculescu, URMARIT PENAL in dosarul santajului RCS&RDS

Publicat: 29 iul. 2013
1

Dan Voiculescu este urmarit penal in dosarul in care Sorin Alexandrescu este cercetat dupa ce a santajat un director RCS&RDS. Dan Voiculescu este acuzat ca a fost complice. In acelasi dosar este cercetata penal si fiica acestuia, Camelia Voiculescu.

Potrivit procurorilor, Dan Voiculescu era tinut la curent cu tot ce se intampla in timpul negocierii contractului cu RCS&RDS, acesta dans si anumite indicatii.

„Salut decizia DNA de a ma invita astazi, in sfarsit, la discutii despre cazul RCS&RDS. Dupa doua suspendari si o demitere, era si cazul sa fiu chemat la DNA. Toata lumea stie cine este tinta reala in actualul dosar. De altfel, consider ca tot spectacolul din ultimele luni a fost exact pentru a determina aceasta vizita”, scrie Dan Voiculescu, potrivit rtv.net.

Acesta sustine ca reprezentantul RCS&RDS a incercat, in cadrul discutiilor cu Sorin Alexandrescu, sa determine implicarea lui in dosar. „In rest, asa cum m-am obisnuit, sunt chemat intr-un caz in care nu exista nicio fapta penala. (Dupa cum stiti, in procesul ICA-Telepatia, din lipsa totala de probe, sunt acuzat, negru pe alb, de ‘influente telepatice’. Puteti verifica in rechizitoriul din dosarul ICA-Telepatia.)”, sustine patronul Intact.

„Aparent, o revansa stridenta a Suspendatului la exact un an de la demiterea sa categorica de catre romani”, a comentat Voiculescu.

Comentarii
  • Miaaauuuu, miaaaaauuuuu !!!! Secu, Secu, unde dormi? La Cotroceni, evident, zice varanu’…
    Iam vazut mecla cand a iesit de la DNA. Fix la fel ca si Ciuvica !!!

  • Oare cine era contabil sef laSocietatea „DUNAREA ” a securitatii in 1989? Cine l-a spanzurat ,la VIENA, pe MARIN CEAUSESCU?unde-s banii de la ” DUNAREA”? RASPUNS;voiculescu dan ,zis felix. A-I belit-o ,voiculescule!!!!!!!

Adauga un comentariu