National

Dana Budeanu a răbufnit după ce zeci de echipaje de poliție au intervenit la un restaurant din Capitală

Publicat: 07 mart. 2021
Dana Budeanu pe canapea
Dana Budeanu, creatoare de modă

Creatoarea de modă Dana Budeanu a lansat un mesaj dur la adresa autorităților după ce mai multe echipaje de poliție au descins la un restaurant din Capitală. Aceasta și-a manifestat revolta cu privire la modul în care a fost gestionata situația în condițiile în care nu era în acest caz nicio urgență sau vreo situație care să pericliteze siguranța cetățenilor.

„ALO, SEFII LA POLITIA ROMANA? RECEPTIE!
AICI, DANUTA, SINGURA VOCE PUBLICA DIN ROMANIA CARE RESPECTA, SUSTINE SI APARA ACEASTA FORTA A STATULUI!
ACEASTA ESTE O DESCINDERE COD 3 CU 20 DE MASINI DE POLITIE LA UN RESTAURANT, LA ORA 20, UNDE DUPA CUM OBSERVATI, NU SE INTAMPLA NIMIC! AHAHAHAHAHA! CUM DRECU NU MA NIMERESC EU, MA, NICIODATA IN ASA CEVAAAAA, CA AM LESINA PE JOS! SA REVENIM!
SEFII LA POLITIE, COD 3, DA? CORECT? CORECT! DANUTA NU MINTE NICIODATA SI STIE TOT, DA? COD 3 SE DA POATE CAND SE OMOARA CLANURILE CU SABIILE SAU CAND E ATACAT HOHHA SAU CEVA, CUM SA DAI COD 3 CA SA VERIFICI DACA MANANCA UNII PASTE REGULAMENTAR?
VOI VA DATI SEAMA CA 50 DE POLITISTI, OBLIGATI DE COD, CA LA COD 3, VIN SI JANDARMII SI DOS CRED, E SI O MASINA PARCA IN FILMARE, AU DESCINS SA SE UITE IN FARFURIILE UNORA? PENTRU CE?
CINE DA ASTFEL DE ORDINE, SINCER, DIN CE BUGET SI PE CE BAZA? PAI DACA E PLICTISEALA, DATI MI MIE O MASINA SA MA TREACA SI PE MINE PE ROSU, SA LE DUCA PE ASTEA MICI LA SCOALA ZILNIC, DECAT SA VERIFICE FARFURII!
DE CE VA BATETI, MA, JOC DE POLITIE, MA? CINE DA, MA, ORDINE DIN ASTEA? CE AVETI, BAI, NENE? LA RESTAURANTE DESCIND MASCATII, MA? NU!
MERG DOI POLITISTI, INTRA, VINE RESPONSABILU DE UNITATE, II PREZINTA AMENDA SI SE CARA SI GATA!
PAI ASTA FACE, MA, POLITIA? ASTA A AJUNS? SA ALERGE NEMASCATI PÃ STRADA SI SA VERIFICE ANTIPASTO PÂN FARFURII? PE BANII CUI? DE CE? CARE E IDEEA? N AU ALTA TREABA? AU!
VREAU SA STIU SI EU (STIU DAR DANUTA E BAIAT CU POLITIA) CINE A DAT COD 3…ATAT!
REVENITI VA, BAI, NENE, CA NU D AIA SE FACE ACADEMIA DE POLITIE! SI ASA, E BATAIE DE JOC FATA DE POLITISTI DPDV TOT, NU I MAI TRIMITETI LA MISTO!
PS: CA SA TERMINAM TOT PÃ CATERINCA, LA BRASSE ERA UNU LA O MASA, CARE O ARDE FUTALAU PÂN ORAS DE VREO 20 DE ANI, GELAT, DACA I ATINGI PARU’ PLANGE, CARE CAND A VAZUT POLITIA, SI A PUS MASCA SI A FUGIT SI S A ASCUNS IN GARDEROBA SI A STAT ACOLO AHAHAHAHAHA SI LE A LASAT PE ALEA DOUA DE LA MASA AMANET SI A RAS O DEFINITIV, FREE OF DUTY! N AI CUM MA ASA FATALAAAAU! DUPA PARAGRAFU ASTA PLATESTI DUBLU CA SA MAI F PÃ DOROBANTI!”, a scris Dana Budeanu.

Comentarii
Adauga un comentariu