Actualitate

Dana Budeanu aruncă în aer alegerile pentru primăria Capitalei: A făcut public o nouă înregistrarea video cu Nicuşor Dan – VIDEO

Publicat: 21 sept. 2020
Nicușor Dan și Cătălin Grigore
Dana Budeanu a prezentat o nouă înregistrare video cu Nicuşor Dan, în care candidatul PNL-USR PLUS apare alături de Cătălin Grigore, de la Sud Rezidenţial

Dana Budeanu aruncă în aer alegerile pentru primăria Capitalei. Aceasta a prezentat o nouă înregistrare video cu Nicuşor Dan, în care candidatul PNL-USRPLUS apare alături de Cătălin Grigore, de la Sud Rezidenţial, prietenul din copilărie al lui Nica, şeful Clanului Sportivilor.

„Sub Rezidenţial. În 2011, fostele sere Berceni trec printr-un PUZ la categoria «curţi, construcţii». Până în 2018 pe acest teren s-a construit. În 2018, în aprilie, trece PUZ-ul domnului Nica, şeful Clanului Sportivilor.

La opt luni de la aprobarea acestui PUZ, domnul Nicuşor Dan, prin cele două asociaţii ale dânsului, contestă PUZ-ul pe motivul că este spaţiu verde. Nu a contestat PUZ-ul din 2011, a contestat doar PUZ-ul din 2018, bucăţica domnului Nica. S-a dus să salveze un colţişor“, precizează Dana Budeanu.

Dana Budeanu aruncă în aer alegerile pentru primăria Capitalei

Controversatul creator de modă susține că modul în care a procedat candidatul la primăria Capitalei este „pervers“, „specialitatea caracatiţei domnului Nicuşor Dan“.

„Procedura de atac este una perversă, pentru că tu în momentul în care ataci astfel pierzi sigur. Specialitatea caracatiţei domnului Nicuşor Dan este să piardă în urma unei înţelegeri. Ca să pierzi, tu dai în judecată în aşa fel încât să poţi să pierzi. Din secunda în care tu ataci PUZ-ul, ăia nu mai pot să vândă, dar pot construi în continuare. Ăla trebuie să ajungă la un acord cu tine, pentru că la cartea funciară apare acest litigiu“, adaugă Dana Budeanu.

„Dezvoltatorii imobiliari sunt pe scaune leşinaţi!“

Realizatoarea rubricii de la stiripesuse.ro menționează că modul în care proceda Nicușor Dan era doar de fațadă pentru a putea ajunge la o înțeleger cu cei cărora le bloca posibilitatea de a vinde un teren.

„Toţi dezvoltatorii imobiliari sunt pe scaune leşinaţi, pentru că sunt în aceeaşi situaţie sau au fost cu Nicuşor Dan. Aşadar, el face această acţiune, îţi blochează posibilitatea de a vinde, tu faci orice ca să ajungi la o înţelegere, după care el pierde. Singurul lucru pe care poţi să-l faci e să-l blochezi pe ăia să nu vândă. Nimic pentru cetăţeni. Totul se încheie, vorba lui Băse, într-un birou. Băsescu l-a întrebat pe Nicuşor Dan ce a făcut la One Properties, cum s-a înţeles cu One Properties”, mai spune Dana Budeanu, în Verdictul Politic de luni, 21 septembrie.

Ce înțelegere a avut cu Cătălin Grigore

Dana Budeanu îl întreabă retoric pe Nicușor Dan ce înțelegere a avut cu Cătălin grigore pentru a pierde procesul cu Sud Rezidențial.

„Eu îl întreb pe domnul Nicuşor Dan, pe care îl aveţi pe aceste imagini, împreună cu domnul Cătălin Grigore (Sud Rezidenţial), în momentul în care ai depus această acţiune împotriva PUZ-ului, până în momentul în care te-ai întâlnit cu domnul Cătălin Grigore şi din acel moment până în momentul în care pe 19 august 2020 ai pierdut procesul cu Sud Rezidenţial, cum te-ai înţeles”, susține Dana Budeanu.

„Faci trafic de influenţă pe telefon!

Dana Budeanu îl acuză pe Nicușor Dan că a făcut trafic de influență.

„Mai cunoaşteţi pe cineva care să ţină în teroare toţi rezvoltatori imobiliari din România? Toţi ăia care au sute de milioane de euro trebuie să ajungă la o înţelegere cu Nicuşor Dan. Nicuşor Dan stă la mese, în birouri, îl sună pe el toţi interlopii. Pentru oricine, ăştia sunt periculoşi. Nicuşor Dan stă cu toţi la masă. E şmecher rău. Ăsta e cel mai mare mafiot. Păi pe cine ai, băi băiatule, în spate dacă ţie nu ţi se întâmplă nimic? Faci trafic de influenţă pe telefon. A arestat Kovesi 100 numai pe treaba asta. Cine să fie în spatele lui Nicuşor Dan?”, conchide Dana Budeanu.

Comentarii
Adauga un comentariu