National

Dana Budeanu: „Cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri”

Publicat: 01 mart. 2021
Dana Budeanu pe canapea
Dana Budeanu, creatoare de modă

Creatoarea de modă, Dana Budeanu, a fost invitata lui Mihai Gâdea în emisiunea Sinteza Zilei, de luni seara, la Antena 3. Aceasta a comentat cele mai grave evenimente din România ultimului an. Printre acestea, închiderea școlilor și desfășurarea cursurilor online.

„De departe cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Faptul că școala a fost întreruptă un an, ca nicăieri în lume. Vreau și eu să știu ce tribunal real ar trebui să judece autorii acestei crime (…) A întrerupe procesul educațional definitiv un an. Nu s-a făcut școala o zi. Peste un milion jumtate de copii nu au avut acces deloc la școală online. Este o crimă. Nu există. Cine plătește pentru asta?

Oamenii nici măcar nu fac apel la autorități. În ce să crezi? În cine? În Anisie?

Copiii au fost ținuți degeaba în casă. Nu a existat niciun studiu. Că dacă ar fi existat, ar fi ținut toate țările. Sau nu ne mai luăm după ei acum? Că noi lumina luăm de la UE. Cine a decis închiderea școlilor în România?

Nu avem un nume. Există un om care a zis asta. Care este peste prim-ministru. Cine hotărăște? Cine este peste prim-ministru? Ăștia pregătesc o vrăjeală că să închidă iar școlile”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu l-a prins cu minciuna pe Vlad Voiculescu: „Iubita lui confirmă ceea ce v-am spus și ceea ce toată lumea știe: la Matei Balș e frig rău!”

După izbucnirea incendiului de la Institutul ”Matei Balș”, Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a declarat că pacienții din instituție nu aveau nevoie de alte surse de încălzire aduse de acasă, deoarece era căldură în toate saloanele de la sistemul centralizat al Bucureștiului.

Cu toate acestea, concubina ministrului, de profesie jurnalistă, a povestit că mama acesteia a fost internată la Spitalul „Matei Balș” și i-a spus că în spital era frig. Astfel, Dana Budeanu l-a prins cu minciuna pe Vlad Voiculescu și a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care comentează declarația concubinei ministrului.

”Asa cum v am relatat mai devreme, mama iubitei lui Vlad Voiculescu a fost internata la Matei Bals (o confirma dansa mai jos)!

Iubita lui Vlad Voiculescu confirma si ceea ce eu v am spus si ceea ce toata lumea stie: la Matei Bals e frig rau in spital!! corect!

Asadar, Vlad Voiculescu stia demult ca este frig in spital si ca pacientii degera pe acolo si drept urmare suprasolicita reteaua electrica! de asemenea stia si ca saloanele sunt incalzite improvizat! corect? corect!

Astazi ne a explicat ca plicusor nu poate face magie cu caldura! aha! pai Firea cum putea sa faca in spitale? ca aici vorbim strict de spital, atat! nu! ca ministru nu a luat nicio masura pentru asta!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Adauga un comentariu