National

Dana Budeanu, despre vaccinarea copiilor: „Copil vaccinat obligatoriu? Ce vorbești, mă?”

Publicat: 01 iun. 2021
Dana Budeanu cu breton
Dana Budeanu, designer vestimentar

Dana Budeanu a explodat, atunci când a aflat de campania de vaccinare a copiilor, care a început marți, 1 iunie.

Creatoarea de modă este de părere că părinții nu trebuie să își vaccineze copiii, deoarece nu sunt cunoscute reacțiile adverse ale serurilor, iar la vârste cuprinse între 12 și 16 ani organismele copiilor sunt într-o continuă schimbare.

„Voi, toți, care mâine de ziua copilului, copiii care au stat încuiați un an în casă și care așteaptă să iasă afară, asta se organizează de Ziua Copilului? Maratonul vaccinării copilului? Copil vaccinat obligatoriu? Ce vorbești, mă? Cum stați ca părinți, ca mame, ca tați, ca orice, ca unii, niște neterminați, să se joace cu viețile lor? Asta ați organizat voi, mă, mâine? Maratoane de vaccinare în parcuri pentru copii? Dacă intri îți dau dau vată pe băț gratis?

Dana Budeanu, despre vaccinarea copiilor: „Voi știți că ăia sunt anii în care organismul se modifică hormonal și tu îi bagi vaccin în corp când un an de zile ați urlat că nu se infectează?”

Designerul vestimentar a răbufnit, când a auzit că există orașe în care accesul în parc se face doar pe bază de vaccin.

În Arad sau Oradea nu intri în parc decât dacă ești vaccinat? Nu vă e, mă, rușine, jegurilor, gunoaielor? Cum acceptați așa ceva? Cum? Cum să încerci să scoți pe gură, oricine, cum să sfătuiești să vaccinezi copilul, când vaccinul este o necunoscută? Voi știți că ăia sunt anii în care organismul se modifică hormonal și tu îi bagi vaccin în corp când un an de zile ați urlat că nu se infectează?”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Dana Budeanu a anunțat, la Antena 3, că nu se va vaccina niciodată. Cu toate acestea, ea spune că nu este împotriva vaccinării, nu este o antivaccinistă, așa cum s-a tot vehiculat.

„Nu mă voi vaccina niciodată. Nu am de ce, sunt sănătoasă. Nu înseamnă că eu sunt împotriva. Ei se folosesc de numele meu. Nu sunt o antivaccinistă. Mi-am vaccinat copiii după schema aia. Cred enorm în imunizarea normală, prin contactul direct cu boala.

Eu sunt un om care nu mă voi vaccina, dar am sunat pe 7 telefoane ca să bag 100 în față, pe lista de vaccinare”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu: „Pandemia s-a terminat”

Creatoarea de modă a afirmat recent că pandemia de coronavirus s-a terminat. Astfel, ea a fost întrebată de ce consideră că nu mai este vorba de o pandemie, iar răspunsul acesteia a fost:

„Nu cred, sunt convinsă. Pandemia, sau mă rog, eu am numit-o mascaradă la nivel mondial, este pur şi simplu o regie făcută din pix. Nu spune nimeni că nu există nu ştiu ce virus, există foarte mulţi viruşi. Nu spune nimeni că nu mor oameni. Mor foarte mulţi oameni. Au fost ani în care au murit mult mai mulţi oameni, de mult mai multe afecţiuni.

(…) Eu am afirmat că eu cred, că prin această boală au trecut jumătate dintre români. În momentul în care au trecut jumătate dintre români, bineînţeles, nu mai putem vorbi despre nicio pandemie, nu? Că suntem 50% imunizaţi, deci se termină. S-a atins imunizarea aia în masă, sau cum nu numeşte, şi gata! Nu sunt 50%. Sunt 29% de români care au trecut prin această boală, conform acestui studiu, realizat perfect.

Studiul este realizat totuşi, de o companie din România, companie care a testat cel mai mult în acest an. Cel mai mult, da? Studiul este 100% real. 29% dintre români au trecut prin boală. Atenție, fără cei spitalizați. În studiu, nu sunt trecuți cei spitalizați, ăia sunt în plus, deci probabil ajungem la un 33-35%. M-am uitat pe cifrele care au fost publicate de către oficialităţile care ne-au informat, că prin boală au trecut 5%.

Comentarii
Adauga un comentariu