Cancan

Dana Budeanu o critică dur pe Loredana Groza! Ce spune despre posteriorul vedetei

Publicat: 27 ian. 2021
Dana Budeanu critică Loredana Groza
Dana Budeanu și Loredana Groza sunt prietene vechi, însă acest lucru nu a împiedicat-o pe brunetă să o critice dur pe artistă

Dana Budeanu a lansat o nouă tiradă la adresa vedetelor autohtone iar de data o critică în termeni foarte duri pe Loredana Groza. De data aceasta creatoarea de modă a fost deranjată de pozele în care artista lasă să se vadă mai mult decât ar trebui. De atacurile Danei Budeanu nu au scăpat nici vedetele care se laudă cu vacanțele petrecute în Maldive sau Dubai.

Dana Budeanu a lansat o nouă tiradă la adresa vedetelor din showbiz-ul autohton! De data aceasta, cel mai tare a „încasat-o” Loredana Groza, spre surprinderea fanilor. Creatoarea de modă este cunoscută pentru faptul că „le rupe pe genunchi” pe toate vedetele din România. Și, culmea, nimeni nu scapă de atacurile ei, nici dacă este prietenă cu aceasta. În ultimul ei videoclip postat pe canalul de YouTube, Dana Budeanu a comentat divele care au mers în vacanță în străinătate, însă cel mai șocant atac a fost cel la adresa Loredanei Groza.

Dana Budeanu o critică pe Loredana Groza

Chiar dacă Dana Budeanu și Loredana Groza sunt prietene vechi, acest lucru nu a împiedicat-o pe brunetă să o critice dur pe artistă. Aceasta i-a reproșat faptul că de cele mai multe ori, în pozele pe care le postează pe rețelele de socializare, lasă mai mult decât trebuie să se vadă. Mai mult, aceasta s-a enervat că diva folosește des filtre și își editează pozele, deși nu ar avea nevoie de astfel de trucuri.

„Așadar, toate vedetele s-au pozat cu bucile. Bucă îndoită, buci de jos în sus, buci pe dreapta, buci modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-ați arătat bucile. Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie… Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate bucile, țâțele, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față. Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana.

Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună. Nu ai nevoie să arăți bucile, țâțele, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici țâțele pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, a mai adăugat criticul vestimentar.

Ce spune despre vedetele care au mers în Maldive

Mai mult, Dana Budeanu nu s-a putut abține și le-a comentat și pe celelalte vedete care au mers în Maldive sau Dubai în vacanță. Luxul și opulența cu care se laudă vedetele pe rețelele de socializare, spune Dana Budeanu, nu sunt decât sejururi all inclusive pe bani puțini.

Unele dintre cele mai cunoscute personalități din lumea mondenă, cum ar fi Bianca Drăgușanu și Cristina Ich, au plecat în vacanță în Maldive sau prin Dubai, în resorturi de cinci stele, de unde și-au făcut urmăritorii să fie de-a dreptul invidioși.

„Bă, toate pozele cu vedetele plecate pe la cald, prin insule, sunt cu buci. Vreau să întreb și eu direct. Înțeleg, Bianca Drăgușanu să-și pozeze bucile, capră, cum vreți voi. Ea e păpușă, am mai zis-o. Apropo, resortul ăla. Ce? Ăla e resort? Nu mai vreau să intru eu în amănunte cu restul despre Maldive, unde mergeți voi, restul, la all inclusive. E 3.000 de euro, atât. Unde vă pozați. Nu există Maldive de săraci. Mergeți la «One and only» și dați 40 de mii pe casuță”, a spus Dana Budeanu.

Acum, rămâne de văzut ce efect va avea acest videoclip în care Dana Budeanu o critică pe Loredana Groza, dar și pe alte vedete autohtone.

Comentarii
Adauga un comentariu