Stiri si curiozitati

Dana Budeanu, zodie neaşteptată în zodiacul chinezesc. Ce se spune despre acest semn zodiacal

Publicat: 05 aug. 2020
În ce zodie este Dana Budeanu în zodiacul chinezesc
Dana-Budeanu-zodie

În ce zodie este celebră creatoare de modă Dana Budeanu în zodiacul chinezesc. De cele mai multe ori zodiei europene îi corespund două semne zodiacale, pe decade lunare dar şi în funcţie de anul naşterii. Dana Budeanu a ajuns să fie extrem de populară în mediul online. Creatoarea de modă are un canal de Youtube ce a reuşit să strângă până acum peste 190 de mii de abonaţi. Totodată designer-ul de modă colaborează cu o publicaţie online unde moderează emisiunea Verdict Politic.

S-a căsătorit de tânără şi a avut nunta cu Radu Ioan Budeanu la doar 22 de ani. În urma mariajului cei doi au două fete, pe Dana şi pe Maria Budeanu. Căsnicia celor doi s-a încheiat în urmă cu nouă ani. Despre Dana Budeanu s-a zvonit că ar fi avut o relaţie cu fratele lui Marius Moga, Iulian Moga. Radu Ioan Budeanu s-a recăsătorit cu Cristina Savulescu ce se ocupă tot de design-ul vestimentar.

În ce zodie este Dana Budeanu în zodiacul chinezesc

Despre Dana Budeanu se ştie că este născută pe 1 ianuarie 1979, având vârsta de 41 de ani. Potrivit lunii în care s-a născut, aceasta se afla sub semnul zodiacal al Capricornului.

Despre femeia capricorn se spune că este o fire dificilă dar care iubeşte profund. Despre acestea se spune că se află în topul soţiilor din zodiac şi că au o atitudine rafinată.

În zodiacul chinezesc Capricornul este definiţi drept tipul omului care are demnitate, tărie și putere psihică.

Corespondetele zodiei Capricorn în zodiacul chinezesc după decadă lunară și anul nașterii înseamnă semne zodiacale diferite. Astfel, se explica diferenţele comportamentale şi tendinţele diferite pe care le au nativii din zodia Capricorn.

Pentru început trebuie să identificăm corespondența pentru decadele lunare ale Capricorn în zodiacul chinezesc.

Zodia chinezească corespunzătoare perioadei lunare pentru nativii din zodia Capricorn este:

  • Șobolan, dacă te-ai născut între 21 decembrie
  • 5 ianuarie Bivol, dacă te-ai născut între 6 – 20 ianuarie

Potrivit perioadei în care s-a născut, Dana Budeanu este în zodia chinezească şobolan. Despre aceşti nativi se spune că mereu urmăresc să îşi atingă scopul propus, muncesc cu mare responsabilitate și mereu se preocupă să găsească idei și soluții.

Aceşti nativi ţin foarte mult la imaginea lor publică, iar din acest motiv de cele mai multe ori își înfrânează gândurile machiavelice.

Îi apreciază şi îi respecta pe cei care fac progrese şi mereu au grijă că eforturile acestora să fie răsplătite. Nu le place să piardă vreme şi în multe cazuri își construiesc propria afacere încă pe la vârstă fragedă sau se apucă de muncă chiar din adolescență.

Ce alte vedete sunt în zodia Capricorn

Tot în aceeaşi zodie ca şi Dana Budeanu se afla multe vedete internaţionale de renume. Toţi cei aflaţi sub acest semn zodiacal au reuşit să devină extrem de faimoşi prin munca şi devotament. La fel ca şi celebra creatoare de modă vedetele de mai jos au un stil şi o carismă aparte care i-au scos mereu în evidenţă.

Iată ce alte vedete sunt în zodia Capricorn

Rowan Atkinson (Mr. Bean)

Rowan Atkinson, pe numele său real Rowan Sebastian Atkinson, s-a născut în Consett, County Durham, Anglia, R.U., pe data de 6 ianuarie 1955 şi este în zodia Capricorn. De asemenea, anul 1955 s-a aflat sub semnul zodiei capra în Zodiacul Chinezesc.

Oliver Hardy

Oliver Hardy, pe numele său real Oliver Norvell Hardy, s-a născut în Harlem, Georgia, UŞA, pe data de 8 ianuarie 1892 şi este în zodia Capricorn. De asemenea, anul 1892 s-a aflat sub semnul zodiei în Zodiacul Chinezesc.

Anthony Hopkins

Anthony Hopkins, pe numele său real Philip Anthony Hopkins, s-a născut în Margam, West Glamorgan, Tara Galilor, R.U., pe data de 31 decembrie 1937 şi este în zodia Capricorn. De asemenea, anul 1937 s-a aflat sub semnul zodiei bivol în Zodiacul Chinezesc. A învăţat la liceul „Cowbridge Grammar School, Glamorgan, Wales (1954)”. Studiile universitare le-a făcut la universitatea „Royal Academy of Dramatic Art, London UK (1963), Royal Welsh College of Music and Dramă, Cardiff (1957)”.

Denzel Washington

Denzel Washington, pe numele său real Denzel Hayes Washington Jr., s-a născut în Mount Vernon, New York, UŞA, pe data de 28 decembrie 1954 şi este în zodia Capricorn. De asemenea, anul 1954 s-a aflat sub semnul zodiei cal în Zodiacul Chinezesc. Studiile universitare le-a făcut la universitatea „BA Journalism, Fordham University”.

Adauga un comentariu