Cancan

Dana Grecu revine pe micile ecrane. Cum a fost convinsă celebra jurnalistă

Publicat: 27 aug. 2020
Dana Grecu revine pe micile ecrane
Dana Grecu revine pe micile ecrane

Surpriză! Dana Grecu revine pe micile ecrane din septembrie. Anunţul surprinzător a fost făcut chiar de către Dana Chera, fosta Grecu, care a dezvăluit şi cu ce post a semnat contractul.

Dana Grecu revine pe micile ecrane

Dana Grecu revine pe micile ecrane după o pauză de aproximativ trei ani. Moderatoarea va fi prezentă pentru Medika TV, o televiziune de nișă, o emisiune care va fi difuzată în fiecare zi de marți și de joi, între orele 19:00 și 21:00.

“Pentru că am o dorință mai veche, care venea dintr-o frustare, acutizată în ultima vreme, cât am consumat media ca spectator. Anume, aceea de a vedea la TV oameni care au făcut ceva în viața lor. Care au o meserie. Care s-au lovit, ca practicieni, de mizeriile din legile și regulamentele făcute anapoda pentru ei de unii care vorbesc des la TV. Deci simt nevoia unor păreri avizate!

Am obosit cu cei care pot vorbi despre orice. Oricât. Oricum. Care nu pot să spună: NU ȘTIU SĂ VĂ SPUN! Echipa de la Medika așa m-a convins. Cu principiul: chemăm în emisiuni oameni care știu despre ce vorbesc. Specialiști. Elita asta mută, din sănătate, din educație, care a ținut țara . Făcând. Medicii, profesorii, cercetătorii, sunt elita unei nații. Ei nu pot fi ținuți dosiți și scoși din umbră doar atunci când vrem să ne spălăm mâine murdare de atâta politică degeaba. Medika asta îşi propune și cu asta m-a convins”, a declarat prezentatoarea pentru publicația Pagina de Media.

Noul bărbat al Danei Grecu este de fapt marea iubire a vieţii ei!

Dana Grecu revine pe micile ecrane. Adrian Chera, noul soţ al Danei, este de fapt marea iubire a vieţii ei, cei doi fiind implicaţi într-o relaţie intensă şi înainte ca Dana să se mărite prima dată, cu Bogdan Grecu. De-a lungul timpului, Dana şi Adrian, ambii piteşteni, au păstrat legătura, iar când au rămas amândoi fără partenerii din acte au zis să mai încerce o dată, trecând însă acum şi pe la Oficiul Stării Civile!

Dana şi Bogdan Grecu au divorţat la notar pe 18 octombrie 2017. O lună mai târziu, jurnalista devenea soţia medicului A. Chera.

Pentru mulţi dintre prietenii fostului cuplu Grecu, nu Bogdan este vinovat de destrămarea familiei, ci chiar realizatoarea tv, mai notează sursa citată.

De altfel, nici fostul soţ al jurnalistei nu este singur. Acesta apare în mai multe fotografii pe Facebook, alături de iubita să.

„Sunt foarte fericit! Lângă mine este fata din vis!”, i-a scris Bogdan Grecu acesteia, la scurt timp după ce bruneta a publicat o imagine pe reţeaua de socializare.

A divorţat după 20 de ani de căsnicie

După 20 de ani de căsnicie, Dana Grecu a anunţat că divorţează, deşi avea doi copii, de 14 şi de 11 ani, cu Bogdan Grecu.

„Îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu ar fi adevărat ce spui tu şi ce vezi tu, ci pentru că am aşa o strângere de inimă că este o vârstă şi mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt! Să dea Dumnezeu să fie bine tuturor oamenilor car eu aşteptări în sensul ăsta”, a mărturisit la acea vreme Dana Chera, fosta Grecu, într-o emisiune tv.
Adauga un comentariu