Curiozitati

Dana Nalbaru a spus adevarul. Ce s-a intamplat cu Roxana, fetita de etnie roma pe care a adoptat-o 

Publicat: 16 mai 2019
Dragos Bucur, Dana Nalbaru si Roxana
Dragos Bucur, Dana Nalbaru si Roxana

Dana Nalbaru si Dragos Bucur formeaza o familie frumoasa, alaturi de cei trei copii, doi biologici, Sofia si Kadri, si unul infiat, o fetita de etnie roma, pe nume Roxana. Cei doi si-au dorit sa adopte un copil, inca de pe vremea cand nu il aveau pe Kadri, astfel ca si-au indeplinit dorinta. Dintre toti copiii care puteau fi adoptati, au cerut lista cu cei mai greu adoptabili, astfel au ales-o pe Roxana.

Fetita se afla in familia lor de doi ani, acum are varsta de sapte ani si se simte cu adevarat intr-o familie. „Ne-am dorit sa facem un bine real. Am simtit nevoia sa salvez viata cuiva, oricat de lipsit de modestie suna lucrul asta. Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am vazut-o si in patru luni ne-am cunoscut. La cateva saptamani dupa ce ne-am vazut a venit la noi si a ramas. A fost ceva emotionant pentru fiecare dintre noi, insa pentru ea cel mai mult. La momentul respectiv nu mi-am dat seama, dar a fost extrem de emotionata si disperata sa vina cu noi. A fost fain – era pieptanata, avea o rochita roz, se bataia, dansa. E foarte draguta Roxana. Si e foarte puternica, mult mai puternica decat orice om am cunoscut vreodata„, a spus artista, pentru Adevarul.

„Eu nu sunt rasista”

Dana Nalbaru si Dragos Bucur nu au luat in seama prejudecatile celor din jur, ca fetita este de etnie roma si au facut ceea ce au simtit. „Noi nu ne-am temut de nimic. Eu nu sunt rasista, nu ma intereseaza ce cred oamenii din jur. Am incredere ca impreuna cu Dragos o sa reusim sa o pregatim pentru viata. Ea a facut niste progrese extraordinare. Are 6 ani, a trecut prin niste lucruri foarte grele. O admir pentru cum este si pentru taria pe care o are. Acum merge la scoala, si-a facut prieteni, e pe un drum extraordinar de bun. Chiar suntem mandri de ea” a mai povestit Dana Nalbaru.

Adauga un comentariu