Mozaic muzical

Dana Nalbaru, despre suferinta la 40 de ani: „Toti trecem prin momente de criza in viata”

Publicat: 13 aug. 2019
3

Dana Nalbaru continua campania «Redescopera iubirea» si lanseaza o a doua piesa cu mesaj puternic, intitulata simbolic "Drama". Melodia vorbeste despre suferinta oamenilor la 40 de ani, varsta care vine, deseori, cu probleme majore: divort, cotituri in cariera, descoperirea spiritualitatii. Videoclipul melodiei este regizat chiar de sotul Danei Nalbaru, actorul Dragos Bucur, producator muzical fiind Julian Wharton (Londra).

Campania «Redescopera iubirea» cu Dana Nalbaru a fost lansata in octombrie 2018, in Bucuresti si s-a bucurat de mare succes. Au urmat intalnirile cu publicul de la Brasov, de la Constanta, de la Cluj, mesajul de constietizare a nevoii de redescoperire a iubirii de sine si de viata traita in armonie fiind din ce in ce mai cerut de publicul din toata tara. Pentru a vorbi despre iubirea uitata, despre iubirea la varsta a treia, un tabu al societatii romanesti, solista Dana Nalbaru a lansat la PRO TV, in aprilie 2019, prima dintre cele 4 compozitii din proiect, sub forma unui clip cinematic – UITAREA, produs de Dragos Bucur. Acum, campania se bucura de un al doilea videoclip, intitulat "Drama".

"Vad atata suferinta in jur si de aceea nu mai vreau sa tac. Toti trecem prin momente de criza in viata, cand avem nevoie de sprijin si intelegere de la cei de langa noi. Am ales sa nu mai stau deoparte si sa ma implic, pentru a motiva oamenii sa fie empatici, sa se deschida si sa se sustina unii pe altii, fie si cu un umar pe care cineva poate plange. Vreau sa duc mai departe campania de constientizare Redescopera iubirea, lansata anul trecut cu speranta ca daca ne redescoperim iubirea din noi putem iesi din aceasta Drama, care afecteaza prea multa lume din jur", declara Dana Nalbaru.

Dana Nalbaru continua campania de constientizare Redescopera iubirea atat cu intalniri directe cu publicul, cat si cu muzica sa, implicandu-se in multe proiecte sociale si de sprijin al femeilor si copiilor. Ea este foarte conectata cu publicul sau pe pagina ei oficiala de facebook www.facebook.com/DanaNalbaruOfficial si pe blogul redescoperaiubirea.blogspot.com.

Adauga un comentariu