Magazin

Dana Savuica a plecat in cea de-a 19-a luna de miere

Publicat: 18 iun. 2012
Fosta vedeta Playboy isi face luna de miere de 19 ani, iar anul acesta va respecta traditia pe care a inceput-o inca din primul an in care s-a maritat, scrie click.ro.
Pana acum, Dana si sotul ei si-au petrecut luna de miere in Malta, Portugalia, Santorini sau Kefalonia, dar anul acesta ii va gasi pe insula Rhodos. Cei doi indragostiti vor pleca astazi in insorita Grecie si se vor caza la un hotel de cinci stele, unde si-au cumparat un sejur all-inclusive.
„Am ales de fiecare data locuri diferite, dar care au avut ceva special, si anume, o mare albastra. Astfel, am calatorit pe valurile marii cu un velier , acostand in insulele Kefalonia, Ithaca si Scorpio din Grecia, am mers pe meleagurile templierilor in Malta, a urmat superba Santorini, unde am fost cutremurati la propriu, atat de frumusetea insulei, cat si de miscarile tectonice ale unui vulcan batran si nelinistit.
Anul trecut am ajuns pana-n cel mai vestic punct al Europei, in Portugalia, la tarmul Oceanului Atlantic. Chiar daca grecii sunt ocupati cu situatia de criza a tarii lor, noi ne-am ales sa ne petrecem sejurul in insulele minunate ale acestui taram atins de vraja zeilor”, a povestit ea.
Pentru a fi frumoasa in vacanta, Dana Savuica a trecut deja pe la un salon de infrumusetare, unde si-a facut cateva injectii cu botox menite sa o mai scape de primele semne ale trecerii timpului, scrie click.ro.
„Mi-am impachetat 10 costume de baie, rochii pentru serile in care vom dansa pe ritmuri de sirtaki, multe palarii si ochelari de soare, uleiuri cu protectie solara. Doctorul expert in tratamente anti-aging mi-a recomandat sa imi relaxez fruntea si colturile gurii, prin mici injectari, care au dus la improspatarea fetei, un artificiu care nu are efecte secundare si la care apeleaza toate doamnele care vor sa previna efectele imbatranirii”, a mai declarat fostul iepuras Playboy.


loading...

Comentarii
Adauga un comentariu