Stiri si curiozitati

Dana Savuica arata senzational la 48 de ani, dar Iulia Albu a desfiintat-o fara mila

Publicat: 14 nov. 2018
3

Iulia Albu a desfiintat-o pe Dana Savuica. Uite ce a spus despre tinutele ei.

Nici cei mai mari carcotasi nu ar putea sa spuna ca Dana Savuica, prima femeie din Romania care a aparut dezbracata pe coperta unei reviste pentru barbati, nu arata "criminal" si acum, la 48 de ani. Vedeta are o greutate de invidiat, trupul tonifiat si un zambet molipsitor.

Si aici ne oprim cu bine meritatele complimente, caci in privinta stilului vestimentar ne declinam competenta de a ne da cu parerea.

O lasam in schimb pe Iulia Albu sa ia cuvantul si sa comenteze, in stilul ei inegalabil, doua dintre tinutele purtate recent de Dana. Din pacate, verdictul fashion editor-ului pentru protagonista noastra este dezastruos.
Iulia Albu a desfiintat-o pe Dana Savuica. "As putea scrie romane despre aceasta tinuta"

"Nu ne putem abtine sa comentam 2 poze cu Dana Savuica, mai ales cu unele atat de ofertante ca cele de fata. In vine foarte greu sa ma concentrez pe una din ele, dar vom incepe totusi cu prima. Nici nu mai ajung sa vad blana din cauza combinatiei profund depresive dintre pantalon cu dungi si dungile din tesatura maletei. Ma rog, fiecare cu dungile lui.

Din dunga in dunga ajungem inevitabil la accesorii… a caror tristete ma deprima. Discret, de sub pantalonul nefericit, isi iteste “capul”, irefutabil, un pantof intr-un auriu incert. As putea scrie romane despre aceasta tinuta care ar provoca depresii “suprabacoviene”, insa realitatea ne trimite la cea de-a doua tinuta compusa dintr-o fusta de vara purtata cu o maleta de toamna, o pereche de cizme de acum 100 de ani si o palarie la fel de nefericita ca Dana cand va vedea verdictul din aceasta saptamana: BAU!

Am uitat geanta? Nu, multumesc.", a scris Iulia Albu pe site-ul ei, iuliaalbu.com

Adauga un comentariu