Stiri si curiozitati

Danei Savuica nu i-a venit sa creada ce i-a spus Virgil Iantu: „La 48 de ani esti aproape…”

Publicat: 20 nov. 2018
3

Virgil Iantu a fost invitatul Danei Savuica la, OK! Magazine Romania, iar intrebarea de la care a pornit intreaga discutie a fost: ”E OK! Sa fii vedeta?”

Inca de la inceputul emisiunii, Dana Savuica a recunoscut ca se simte foarte emotionata de fiecare data cand il are alaturi pe Virgil Iantu. ”Ai asa, o moaca impenetrabila!”, a marturisit vedeta si, totodata, moderatoarea emisiunii. ”Niciodata nu stiu sa te citesc!”

”Mi se intampla des”, a raspuns Virgil,  ”mai ales atunci cand fac glume, eu fac glume…serioase si multa lume nu stie asta… Am o gasca de oameni. Acestia imi inteleg umorul, daca nu l-ar intelege nu ar avea ce sa caute in cercul meu.”

Dana Savuica i-a cerut lui Virgil Iantu sa faca o gluma in care chiar ea sa fie subiectul principal. Provocarea nu l-a pus in dificultate pe Virgil, insa a avertizat-o ca nu ii va placea faptul ca va fi luata peste picior.

Totusi, de la subiectul ”bancuri cu Dana” s-a trecut la subiectul ”bancuri cu blonde”, iar Virgil Iantu a tinut sa precizeze ca nu intelege astfel de glume. ”Mai ales ca multe blonde sunt, de fapt, brunete vopsite”. ”Si eu sunt vopsita”, a recunoscut Dana Savuica, trecandu-si degetele prin parul blond.

Virgil Iantu a spus lucrurilor pe nume: ”Parca le curge vopseaua pe langa urechi!””

Nefiind de acord cu barbatii care incearca sa isi ascunda varsta prin vopsirea parului, Virgil Iantu este de parere ca fiecare trebuie sa se simta bine cu varsta pe care o are.

”Trebuie sa ne simtim bine cu varsta noastra, cu perioada noastra”, a mai spus Virgil Iantu, atunci cand a venit voeba despre barbatii care se vopsesc. ”Nu ii inteleg. Hai, la bruneti mai merge, dar la roscati… Parca le curge vopseaua pe langa urechi!”

Dana Savuica a dezvaluit ca Virgil Iantu – inainte de a incepe emisiunea – a intrebat-o cati ani are. ”Da` tu cati ani ai, ca pari pustoaica?!”

”Am 48 de ani, ce parere ai?” Raspunsul lui Virgil Iantu a fost formidabil: ”Esti aproape… draguta!”

”Aproape… draguta????”, a izbucnit Dana Savuica.

”Tu ai cerut!”, a raspuns Virgil Iantu, cu zambetul pe buze.

Adauga un comentariu