Sport

Dani Coman a semnat după despărțirea de Astra! „Este noul nostru președinte!”

Publicat: 19 iun. 2021
Dani Coman
Dani Coman s-a despărțit deja de Astra Giurgiu, dar și-a găsit imediat un loc la o echipă

Dani Coman (42 de ani), ex-președintele Astrei, a semnat deja cu noua echipă. „Este noul nostru președinte!”, s-au lăudat și oficialii grupării din România.
Dani Coman este, începând de ieri, noul președinte al celor de la Hermannstadt, echipă care a retrogradat la finalul sezonului trecut în Liga a II-a. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului din Sibiu.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm în mod oficial că Dănuț Coman este noul președinte al A.F.C. Hermannstadt!”, este mesajul postat de către oficialii celor de la Hermannstadt.

Dani Coman, președinte la Hermannstadt

Chiar dacă a spus că vrea să stea o perioadă deoparte, Coman „va intra repede în pâine”. A ales până la urmă Hermannstadt, unde are relații foarte bune cu finanțatorii echipei și speră să nu mai întâmpine problemele financiare de la Giurgiu. An de an, la Astra salariile au întârziat și, chiar dacă veniturile erau peste medie și până la urmă erau achitate, lunile de neplată au creat permanent probleme în vestiar. Culmea este că echipa a retrogradat la capătul unui sezon în care toată lumea susținea că are lot de play-off!

„Am discutat cu mai multe cluburi, este adevărat. Și cu Hermannstadt, unde sunt oameni cu care sunt într-o relație bună, dar încă nu am semnat nimic cu nimeni. Sigur este că nu voi mai sta la Astra. Când va fi să semnez cu altă echipă, veți afla!”, a declarat Dani Coman în urmă cu doar câteva zile.

Adauga un comentariu