Cancan ultimă oră

Dani Mocanu renunță la cariera din lumea manelelor. Acesta a anunțat că se pocăiește

Publicat: 29 oct. 2020

Dani Mocanu a anunțat în această seară că renunță la cariera din lumea manelelor. Comunicatul oferit de “Regele Vizualizărilor de pe YouTube”, așa cum s-a autointitulat i-a șocat atât pe apropiați, cât și pe fanii săi. Artistul a dezvăluit că, după ce nu va mai cânta manele, el va “lăuda pe Domnul Iisus prin cântări duhovnicești”.

Dani Mocanu renunță la cariera din lumea manelelor: “Voi lăuda pe Domnul Iisus prin cântări duhovnicești”

Manelistul Dani Mocanu a publicat atât pe Facebook, dar și pe Instagram o poză neagră pe care a scris cu alb un mesaj în care a dezvăluit că pe 7 ianuarie 2021 va fi ultima zi în care va cânta muzică de petrecere.

“Dragi prieteni și fani,

Vă anunț din toată inima mea și cu toată sinceritatea că nu voi mai cânta absolut deloc. Am câteva proiecte terminate deja, pe care le-am programat până la data de 7 ianuarie 2021, iar apoi, voi lăuda pe Domnul Iisus prin cântări duhovnicești. Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi!!!” este mesajul scris de celebrul manelist pe contul său de Facebook, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Postarea de pe pagina sa de Instagram a fost însoțită de următoarea descriere:

“Dragi prieteni și fani Dumnezeu să fie cu noi! Aceasta este alegerea mea. AMIN”.

În urmă cu trei ani, artistul a fost acuzat că a condus o reţea de prostituate de lux pentru Marea Britanie și magistrații l-au trimis în judecată; Elena, fosta iubită a lui Dani Mocanu, l-a dat pe mâna procurorilor DIICOT.

Dani Mocanu, nr. 1 în trending pe YouTube cu cea mai nouă melodie, “Coardă”

Lansat în urmă cu șase zile, single-ul “Coardă” al lui Dani Mocanu a rămas pe locul întâi în trending-ul TouTube-ului românesc. Din ziua apariției pe canalul manelistului, cea mai nouă piesă a lui a strâns aproape 3.500.000 de vizualizări.

Adauga un comentariu