Magazin

Dani Otil: ”Eu am mancare acasa!”! Atac dur asupra colegilor celebrului prezentator

Publicat: 17 iun. 2018

Dani Otil (37 de ani) este un om tot mai ocupat de cand si-a deschis un restaurant alaturi de un amic foarte apropiat care lucreaza in domeniu. Impartit intre restaurant si emisiunea matinala prezentata alaturi de Razvan, nu prea mai are mult timp liber, dar prezentatorul nu se plange. Totusi, se pare ca are o problema cu colegii sai de breasla care obisnuiesc sa mearga la toate evenimentele mondene, ba chiar a si zis de ce el refuza mereu sa participe.

Prezentatorul Tv a participat recent la un eveniment, la care si-a facut aparitia pe scuter, si a vorbit despre proiectele pe care le are, dar a dezvaluit si de ce nu este un fan al intrunirilor mondene. Explicatia pe care a furnizat-o Dani pentru lipsa dorintei de a participa la evenimente alaturi de colegii sai poate fi considerata, de catre unii, o insulta la adresa unora dintre vedetele autohtone, scrie click.ro.

“Eu am de mancare acasa. Sunt unii care vin la toate evenimentele posibile, cred ca nu au mancare sau suc sau apa… sau sprit. Eu am si restaurant, si-n loc sa mananc la atii, mananc la mine”, a declarat Dani Otil, potrivit Libertatea.

Dani este proprietarul restaurantului The Grill, din zona Parcului Herastrau, si a si precizat de ce a decis sa mearga pe acest tip de afacere: ”De 20 de ani incoace, eu nu mananc acasa. Asa ca, tot umbland si mancand, am strans o multime de idei, alaturi de asociatul meu, care a avut trei restaurante in Londra si acum s-a mutat in Romania. Am zis ca trebuie sa se concretizeze ceva, pentru inceput intr-un concept de cafenea, nu neaparat cu mancare gatita. Apoi, am zis ca e pacat de resurse si am decis sa mai punem niste bani si sa facem un restaurant. Trei sferturi din meniu este inspirat din America de Sud”, ne-a povestit Dani Otil.
 loading...

Comentarii
Adauga un comentariu