Cancan ultimă oră

Dani Oțil i-a cerut scuze publice lui David Popovici, după dubla victorie de la Campionatele Mondiale de natație

Publicat: 22 iun. 2022
Dani Oțil zâmbește și este îmbrăcat cu un tricou și un sacou negru
Dani Oțil i-a cerut scuze publice lui David Popovici, după dubla victorie de la Campionatele Mondiale de natație

Dani Oțil i-a cerut scuze publice lui David Popovici, după dubla victorie de la Campionatele Mondiale de natație. Matinalul de la Neața i-a transmis un mesaj sportivului, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook. Iată ce a vrut Dani Oțil să-i spună lui David Popovici!

Mesajul lui Dani Oțil pentru David Popovici

Matinalul de la Neața i-a cerut scuze lui David Popovici în nume personal, precum și în numele colegilor de breaslă, din media, care nu au scris până acum despre el, despre performanțele sale extraordinare, sau despre natație.

„Scuze, David Popovici! În numele meu, al colegilor de media care și-au adus aminte abia acum că avem și sportul intitulat înot în România. Te vom peria două săptămâni. Apoi, dacă ratezi o finală sau te accidentezi, te vom tăvăli. Dar tu ești băiat deștept. Te-am auzit la primul live de la Neatza acu un an. Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbaliștii majori cu care umplem grupajele de știri. Noi la Neatza am făcut prea puțin”, sunt cuvintele lui Dani Oțil.

În România este greu să se facă performanță în sport

Prezentatorul de la Neața a înșirat toate motivele pentru care în România este greu să se facă performanță în sport, în cazul de față în natație, din cauza neajunsurilor, a bazinelor aflate în stare deplorabilă, etc. Dani Oțil i-a spus lui David Popovici să-și vadă ca și până acum de drumul său, și să nu bage în seamă ce se scrie sau ce se spune despre el, pentru că va fi susținut doar la bine.

„Ne cerem scuze pentru ca nu ți-am oferit nimic, dar acum îti cerem. Tu vei lua poate argint, cândva… Noi te vom întreba de ce nu aur… Tu vei lua bronz… Noi te vom întreba de ce nu aur. Nu ne va interesa daca te doare ceva sau daca mai suporți sa te antrenezi la ora la care alți copii de vârsta ta se întorc de la club.
O să uitam orele tale de antrenament, munca părinților tăi, etc… Ne va interesa să ai steagul pe cască. Și să îl tragi prin apă pe ala de îl pune grafica tv”, a mai scris Dani Oțil.

Dani Oțil, către David Popovici: Tu să nu ne bagi în seamă/Tu ești Superman

În încheiere, Dani Oțil i-a transmis Campionului Mondial la Natație, David Popovici că este Superman, și asta nu pentru că a bătut recorduri, ci pentru că a bătut sistemul.

„Tu sa nu ne bagi în seamă. Semnează cu sponsori, câștigă bani, apari în reclame. Nu ne datorezi nimic. Ne poți ajuta într-un singur fel: între copiii noștri mai sunt câțiva ca tine, dar pe care îi vom îneca de mici. Am mai înecat până la tine. Tu ești superman. Nu pt ca ai bătut recorduri. Pt ca ai bătut sistemul. Noi suntem 20 de milioane. Lucrăm de 30 de ani la un sistem care sa te încurce. Sa te bată. Ne-ai bătut. Scuze, David Popovici!”, și-a încheiat Dani Oțil discursul.
Adauga un comentariu