Stiri si curiozitati

Dani Otil, prima aparitie la TV dupa accidentul rutier din weekend

Publicat: 01 oct. 2019

Desi in weekend a suferit un accident la raliu, Dani Otil nu a lipsit luni de la matinalul pe care il prezinta alaturi de Razvan Simion. Sambata, el si colegul lui, Marc Banca, au iesit de pe traseu, iar masina s-a oprit intre copaci. Niciunul dintre el nu a avut rani, insa masina a fost avariata.

Astazi, in emisiune, Dani Otil a venit cu zambetul pe buze, dar si cu un mesaj afisat pe tricou: „Ma iubesc”.

Dani Otil si coechipierul sau Marc Barna au participat la Total Transilvania Rally 2019, iar traseul a fost unul foarte dificil. Au fost inregistrate mai multe iesiri in decor, transmit organizatorii, iar echipajul ”500” nu a scapat de o asemenea experienta neplsacuta. Totusi, trebuie spus ca Dani Otil si Marc Barna, chiar daca au ajuns ”intre copaci”, conform comunicatului oficial, au scapat fara nicio zgarietura in urma accidentului.

„Primele probe ale celei de-a doua zile de la Total Transilvania Rally 2019 le-au pus reale probleme sportivilor. Mai multe iesiri in decor s-au produs pe proba speciala Belis 2′ (13,35) si pe proba regina a raliului Dangau 1′ (30,17 km), unele dintre ele fiind urmate de abandonuri. Echipajul cu numarul 500, Dani Otil / Marc Banca, s-a oprit intre copaci pe PS5, iar echipajele Bogdan Nastase / Delia Nastase, cu numarul 81 pe masina, si Norman Kreuter / Michaela Kreuter, numarul 52 (foto atasat), au avut parte de accidente spectaculoase pe PS6. Si Bogdan Marisca a avut o usoara iesire in decor pe Dangau’, se arata in comunicatul Total Transilvania Rally.loading...

Adauga un comentariu