Stiri si curiozitati

Dani Otil rupe tacerea! Secretul pe care l-a pastrat cu sfintenie

Publicat: 05 dec. 2018
3

Nimeni nu a crezut ca prezentatorul de la Antena 1 vorbeste serios atunci cand a facut o serie de dezvaluiri din copilaria si adolescenta lui, chiar in direct la ”Neatza cu Razvan si Dani”. Adevarul insa s-a aflat!

„Am supt biberonul pana la 6 ani. Am dormit in acelasi pat cu mama pana pe la 15 ani si nu prea adormeam decat daca o tineam de lobul urechii”, a dezvaluit Dani Otil.

Acesta a avut o relatie pasionala, timp de 6 ani, cu Mihaela Radulescu, mai mare decat el cu 11 ani.

„Mi-a oferit cei mai frumosi ani. A renuntat la mai multe lucruri decat va imaginati ca sa imi fie lipita. Si mi-a fost. Raman cu numele ei tatuat pe captuseala pielii. Raman cu cele mai frumoase vacante. Raman cu cele mai intense trairi. Dupa sase ani langa doamna mea arat altfel… vorbesc, calatoresc, ajut, ma implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt barbat. Femeia care imi va purta inelul pe deget sau copiii in pantece va avea de ce sa ii multumeasca. Uite de asta, prima invitatie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisa in alb, pe numele Mihaelei. Eu am sarit acum mult timp din stratosfera, fara costum si fara antrenament … cand mi-a spus Mihaela primul TE IUBESC!“, a scris Dani pe Facebook la momentul despartirii de diva de la Monaco.

Adauga un comentariu