Actualitate

Dani Otil SOCHEAZA! „Voi muri de tanar” – Iata ce dorinte are legate de inmormantare

Publicat: 12 feb. 2014

Dani Otil nu poate sta cuminte nici macar o secunda, pentru ca, spune el, adrenalina nu-i da pace. Asa ca, daca nu este prezent la campionatele de motociclism, unde un singur moment de neatentie il poate impinge in ghearele mortii, il vedem practicand alte sporturi extreme. Constient ca se expune unor reale pericole, Dani e convins ca nu va muri in patul lui.

Mihaela Radulescu (44 de ani) are mari emotii pentru iubitul ei, Dani (33 de ani), si, de fiecare data cand acesta participa la concursuri de enduro, ea se roaga ca el sa scape nevatamat.

Mai mult, Dani poarta la piept, in timpul competitiilor, pe post de talisman, fotografia Mihaelei, iar toate trofeele pe care le obtine i le dedica muzei sale.

Dani Otil pare ca nu se teme de nimic, asa ca pana si parasutismul inseamna pentru el floare la ureche. Parca doar plimbarile cu avioanele de acrobatie, care iti dau fiori numai daca le privesti pe cer, ii mai provoaca niscaiva emotii.

E convins ca o sa moara de tanar

Iarna, cand toata lumea se retrage in barlog, el isi ia zmeul la subsuoara si pleaca spre cele mai indepartate colturi ale lumii, pentru a practica si acest sport nautic.

Zilele trecute, intr-un moment de maxima sinceritate, el le-a facut prietenilor o confesiune macabra: “O sa mor tanar, mi-am trait viata, nu vreau sa ajung in baston!”.

Ca si cum nu si-a alertat suficient apropiatii, Dani Otil are si cateva dorinte legate de inmormantare: “Ne-a zis ca vrea sa fie ingropat in haine de motociclist, cu o casca pe cap, nicidecum in haine de ginerica. Iar sicriul trebuie sa aiba aer conditionat”, ne-a dezvaluit un amic de-al lui.

Sursa: libertatea.roloading...

Adauga un comentariu