Cancan

Dani Oțil va avea un băiat. Prezentatorul s-a dat de gol fără să-și dea seama

Publicat: 22 apr. 2021
Dani Oțil va avea un băiat
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc să devină părinți pentru prima dată

Dani Oțil, îndrăgitul prezentator al matinalului de la Antena 1, urmează să devină tată și va avea un băiat cu iubita sa Gabriela Prisacariu. Acesta s-a dat de gol fără să-și dea seama în timp ce discuta cu o invitată a emisiunii pe care o prezintă cu Răzvan Simion. Oricum, Dani Oțil este încântat de acest lucru și abia așteaptă momentul când își va ține copilul în brațe…

Este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, iar profesional îi merge cum nu se poate mai bine. Mai mult, și în plan personal lucrurile par să se fi așezat așa cum trebuie pentru Dani Oțil. Și aceasta deoarece trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu modelul Gabriela Prisacariu, cu care s-a și logodit anul trecut. Mai mult, cei doi urmează să devină părinți, Gabriela fiind însărcinată în luna a cincea. Iar viitorul tătic numără lunile până când își va ține, pentru prima dată, copilul în brațe.

Dani Oțil va avea un băiat

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a dezvăluit sexul bebelușului pe carte îl așteaptă cu logodnica sa Gabriela Prisacariu. Cum acesta nu ratează nicio ocazie să facă referire la faptul că iubita lui este însărcinată, multă lume este curioasă să afle dacă va fi băiat sau fetiță. Astfel, Dani Oțil s-a dat de gol fără să-și dea seama şi a spus că bebeluşul este băieţel.

Dezvăluirea a fost făcută în direct, la Super Neaţa, în timp ce vorbea cu Bianca Tirsin – reprezentanţă României la Miss Univers.

„Dani Oțil: O să fiu o mamă bună de băiat.
Bianca Tirsin: Felicitări!
Dani Oțil: Încă nu se vede, dar m-am mai bucălat puţin.”

După ce a scăpat porumbelul, prezentatorul s-a schimbat la faţă, gest care i-a făcut pe mulţi să creadă că pur şi simplu a spus fără să-şi dea seama.

Gabriela Prisacariu este însărcinată în cinci luni

Dani Oțil şi Gabriela Prisacariu sunt foarte fericiţi şi trăiesc cele mai frumoase clipe. Cei doi s-au logodit la începutul anului 2020, în Mexic, în timpul unei vacanţe. Iar un an mai târziu a venit și confirmarea faptului că vor deveni părinți. Anunţul despre sarcină a fost făcut chiar de prezentator pe reţelele de socializare.

„Pt toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil…
Pt toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre…
Pt toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă şi bebeluşii insule…
Pt toţi… hai că am glumit… nu pt. voi… Ci pentru noi… o să avem un copil.”

Iubita prezentatorului este însărcinată în cinci luni şi a primit de la medic recomandarea de a se ţine departe de efort fizic.

Ce pofte are iubita lui Dani Oțil

După calculele celor doi, primul copil al cuplului va veni pe lume în luna august, în apropierea zilei de naștere a simpaticului matinal de la Antena 1. Gravidă în cinci luni, blondina se simte foarte bine și abia așteaptă să-și țină bebelușul în brațe. Medicul i-a recomandat logodnicei lui Dani Oțil să nu facă prea mult efort, motiv pentru care modelul susține că deja a pus două kilograme în sarcină.

Și, ca orice viitoare mămică, Gabriela își face toate poftele culinare. Manechinul le-a mărturisit admiratorilor săi de pe Instagram că ar mânca non-stop, de la mâncare gătită la salate, fructe și dulciuri. Dincolo de toate acestea, faptul că Dani Oțil va avea un băiat este o bucurie imensă pentru vedeta TV. Însă matinalul speră ca băiatul să nu-i moștenească prea mult trăsăturile, în special în privința înălțimii, deoarece Dani Oțil este cam scund

Adauga un comentariu