Magazin

Daniel Buzdugan, implicat intr-un accident rutier

Publicat: 01 oct. 2012
1

Ghinioanele par ca se tin scai de Daniel Buzdugan. Dupa ce a fost la un pas de moarte in timpul vacantei din Grecia, realizatorul radio a tras o sperietura zdravana in weekend, cand masina in care se afla a fost implicata intr-un accident rutier, potrivit rtv.net.

Daniel Buzdugan a povestit, in aceasta dimineata, o experienta neplacuta avuta in weekend-ul care tocmai s-a incheiat.

Aflat la Cluj, realizatorul radio a fost preluat de o masina care urma sa-l duca la aeroport, numai ca pe drum a avut loc un accident soldat, din fericire, doar cu avarierea automobilului si cu o sperietura serioasa pentru Buzdu si soferul masinii in care se afla.

„Era sa ajung la spital. A venit o masina sa ma duca la aeroport la Cluj si pe drum mergeam si in fata noastra se baga o doamna cu numar de Germania, cu o masina din 1984 si ne buseste. Am iesit de pe carosabil si daca nu era sant ne-am fi rasturnat. Si femeia pleaca! Da-i claxoane, da-i flashuri, ne-am dus dupa ea sa o oprim. Am filmat-o cu iPhone-ul si i-am zis soferului sa blocheze doua benzi ca sa o opreasca. Am reusit, la care ea: „Ce s-a intamplat?” Zic: „Ia uitati-va la ambele masini!” la care ea: „Aaaaa. Nu am simtit nimic, aveam muzica tare si copiii vorbeau foarte tare”, a povestit realizatorul matinalului de la Radio Zu.

Adauga un comentariu