National

Daniel Constantin: PC nu are nimic impotriva sa guverneze cu UDMR

Publicat: 26 feb. 2014

Partidul Conservator nu are nimic impotriva ca UDMR sa intre in coalitia de guvernare sau sa sprijine Guvernul din Parlament, iar Calin Popescu Tariceanu are libertatea de a sustine Executivul din postura de deputat, a declarat, la Palatul Victoria, liderul PC, Daniel Constantin.

„Prim-ministrul a facut tot posibilul sa pastreze USL, iar acum face toate eforturile pentru a identifica o majoritate parlamentara care sa sustina Guvernul„, a spus Constantin.

Citeste si Conservatorii ieseni sustin in continuare proiectele USL

El a precizat ca Executivul va continua acelasi program de guvernare.

Fostul presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu si-a dat demisia, miercuri, din organizatia PNL Sector 1.

Inaintea acestei discutii, intr-o conferinta de presa, Tariceanu a lansat un apel catre liderul PNL, Crin Antonescu, sa revina asupra deciziei luate marti si sa revina in USL, el precizand ca miercuri dimineata a avut o discutie cu premierul Victor Ponta, care l-a asigurat ca doreste continuarea USL „in actuala formula”.

Citeste si Crin Antonescu pus la zid de presedintele PC Iasi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca, miercuri, a fost sunat de catre premierul Victor Ponta, care i-a propus sa discute despre sustinerea noului Guvern.

Anterior, Ponta afirmase ca intentioneaza sa prezinte saptamana viitoare, marti, Parlamentului noua formula a Guvernului si ca va avea discutii in acest sens inclusiv cu UDMR, sustinand ca, pana acum, nu au existat astfel de discutii.

Citeste si Radu Stroe: Ma solidarizez cu Tariceanu, trebuie sa reanalizam decizia Delegatieiloading...

Comentarii
  • Mafia nu are nimic impotriva, dar romanii sunt impotriva! Si se pare ca cei de la conducere nu vor sa asculte si parerea noastra! Ar trebui sa facem sa asculte si parerea noastra!

Adauga un comentariu