National

Daniel Dragomir il DESFIINTEAZA pe Adrian Tutuianu inainte de CEx

Publicat: 21 sept. 2018

Mesaj de ultima ora pentru semnatarii scrisorii anti – Dragnea. Unii din ei trebuie scosi din viata politica, este de parere fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir.

"Ganduri pentru “pucisti”

Pe lista “pucistilor” se afla doua nume care merita respectul Paul Stanescu si Marian Neacsu.
Dar se afla pe lista si multe alte nume care sunt fie fosti “colegi” ai mei, fie au lantul la fosti “colegi”. Acesti oameni trebuie scosi din viata politica. Nu mangaiati pe cap, asa cum a facut pana acum Liviu Dragnea. Despre alte nume, aparitii TV si jocuri de culise nu vreau sa comentez mai mult astazi. Doar cateva cuvinte despre unul din semnatari, Adrian Tutuianu.
La 28.02.2017, Adrian Tutuianu, la acel moment presedinte al Comisiei SRI declara: “protocoalele sunt forma legala, fireasca si normala in cooperare interinstitutionala care stabileste responsabilitatea fiecarei institutii”. Mai ieri, Adrian Tutuianu ne anunta la B1 ca vor pleca parlamentari. Noile Coduri au trecut in prima faza cu doar doua voturi. Aceasta este de fapt miza?

ZIUA ZERO pentru Liviu Dragnea! Viorica Dancila a ajuns in biroul lui Liviu Dragnea! Harta filialelor care NU il mai sustin pe Liviu Dragnea – FOTO/UPDATE

O fraza din scrisoarea “pucistilor”:

“PSD se afla intr-un razboi permanent, purtat pe prea multe fronturi, cu o parte importanta a societatii romanesti: Presedintele Romaniei, partidele politice din opozitie, SRI, SPP, Ministerul Public, DNA, societatea civila etc.” Daca cineva ne poate convinge ca SRI, SPP, Ministerul Public si DNA sunt o parte importanta a societatii romanesti atunci Coldea, Maior, Dumbrava, Kovesi, Lazar si restul de tortionari sunt de fapt eroii Romaniei.

 

O batalie se aseaza in fata noastra, o batalie pentru libertatea acestei tari.
Ce fel de Romanie ne dorim?
Romania catuselor, a urii, a conflictului, a acoperitilor, a terorii, a protocoalelor?

Ei bine, asta ni se ofera.
Romania in care statul paralel va face tot ceea ce este posibil pentru a opri dezvaluirile, pentru a acoperi abuzurile. Romania lor. Romania intelegerilor lor? A negocierilor lor? A lui “scapa cine poate”? A lui “va dam capul lui Dragnea, dar ne inchideti noua dosarele si ne dati imunitate”?

Romania lui “am negociat noi cu sistemul si daca il dam jos pe Dragnea ne lasa in pace”? Cine crede ca negociaza cu sistemul nu a inteles nimic din ultimii ani. Acesta nu este Romania mea. Nu sunt membru al vreunui partid politic. Nu sunt membru PSD. Nu sunt membru al CExN al PSD. Dar votez azi alaturi de milioane de romani: Votez pentru o Romanie libera! Dumnezeu sa dea gand bun si curat celor ce tin, in mainile lor, viitorul Romaniei libere", scrie Daniel Dragomir pe Facebook.loading...

Adauga un comentariu