National

Daniel Fenechiu acuza TEROARE in Parlament si TRADARE in PPDD

Publicat: 08 mart. 2015
1

Deputatul Daniel Fenechiu a scris, sambata seara, un mesaj dur pe pagina sa de socializare, in care acuza racolari agresive din fostul PPDD, rebranduit in PND, dupa condamnarea lui Dan Diaconescu si tradari in partid.

Citeste si: In timp ce DD merge la inchisoare, Basescu ii „sufla” parlamentarii

„Anuntul privind infiintarea PND, urmat de depunerea actelor de inregistrare a partidului la Tribunalul Bucuresti, transformarea grupului parlamentar PPDD in grupul parlamentar democrat si popular, extinderea numerica a grupului si perspectivele care se intrevad au incurcat planurile unora… Evident, iminenta aparitiei unui nou partid, care sa aiba inca de la formare un grup parlamentar, nu putea ramane fara riposte…”, a scris Daniel Fenechiu, pe pagina sa de Facebook. Deputatul a adaugat ca PNL si UNPR ar fi incercat sa atraga deputatii PND cu „oferte de transfer apetisante”.

Citeste si: PMP si PND, FUZIUNE in Parlament: „Nu vom primi indicatii de la Basescu”

„Insistenta, presiune constanta, chiar teroare uneori… In opinia mea, un fel de a face politica inacceptabil… O hotie si o incalcare a vointei electoratului, facuta de un partid care traieste doar din aranjamente si racolari si nu din votul popular… Un anacronism al democratiei de care sper sa scapam cat mai repede… Tuturor acestor tovarasi care incearca sa ne dezintegreze, le dau o veste proasta: vom exista pentru ca- spre deosebire de cazul lor, romanii ne vor! Iar momentul adevarului va fi in 2016, cand vom vedea cine va invinge: integritatea si competenta sau oportunismul si nesocotirea vointei romanilor…”.

Adauga un comentariu