Stiri si curiozitati

Daniel Ghita, nou atac la adresa lui Morosanu: «Ai facut kickbox-ul de rusine cu aparitiile tale penibile din show-urile TV! »

Publicat: 19 nov. 2018
3

Intr-o postare pe Facebook, Ghita lanseaza un nou atac asupra lui Morosanu, despre care spune ca a deteriorat prestigiul kickbox-ului romanesc, prin aparitiile sale in emisiuni mondene, de o calitate indoielnica.

"Un luptator profesionist de kickbox nu apare niciodata in show-uri ieftine la TV sau in clipuri unde face sportul de rusine! Ai fost invitat in ring sa arati ce poti! Vad ca fugi ca un las si minti. Unui produs TV nu-i place cand este demascat, ca pierde votanti si imagine.

Ai facut kickbox-ul de rusine cu aparitiile tale penibile din show-urile TV! Nu promovezi kickbox-ul romanesc, te promovezi pe tine pentru bani! Fara Cuc si fara jungla, va rog. Pastrati kickbox-ul romanesc ca un sport, pe care eu l-am reprezentat cu mandrie pe plan mondial! Fii barbat, vino in ring si arata ce poti. Ca pe Facebook si la TV esti mare 'campion K1'!", a scris Daniel Ghita pe contul sau de Facebook.

In replica dupa amenintarile lui Ghita, Morosanu anuntase ca va aduce arbitri straini la eventuala lupta, pentru a nu exista interpretari. Conditia era ca lupta sa aiba loc in promotia sa, Dynamite Fighting.

Totusi, Ghita considera ca daca se va lupta in promotia lui Morosanu ii va creste cota de piata si refuza aceasta varianta.

In plus, Ghita mai este nemultumit si de faptul ca Morosanu a cerut ca lupta sa aiba loc peste aproximativ 6 luni.

Adauga un comentariu