Mozaic muzical

Daniel Iordachioaie s-a ales cu dosar penal si risca puscaria!

Publicat: 18 nov. 2018

Daniel Iordachioaie a fost prins de catre autoritati in timp ce conducea masina, desi avea permisul de conducere suspendat de ceva vreme. Cantaretul pop a fost dus la sectia de politie, acolo unde i s-a intocmit si un dosar penal si este posibil ca acesta sa riste chiar inchisoarea.

Cantaretul de muzica pop Daniel Iordachioaie a fost prins de catre politistii din Targoviste conducand un autoturism, desi avea permisul suspendat. Artistul a facut, astfel, o „vizita” la sectia de politie, acolo unde i-a intocmit si un dosar penal, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Targoviste, un barbat de 50 de ani din Bucuresti, care a fost identificat mai tarziu ca fiind solistul Daniel Iordachioaie, a fost prins, vineri seara, in timp ce conducea masina, pe strada Arsenalului, din municipiu, desi avea permisul suspendat. Surse judiciare au confirmat ulterior pentru sursa anterior mentionata, ca intr-adevar este vorba despre cantaretul de muzica pop.

Artistului i s-a intocmit dosar penal, fiind anchetat pentru conducerea unui autoturism in timp ca avea acest drept suspendat. Nu este prima data cand cantaretul comite aceasta fapta, fiind prins si in trecut la volanul masinii desi permisul de conducere ii fusese ridicat. Iordachioaie a fost prins de catre autoritati in timpul unui control de rutina.loading...

Adauga un comentariu