Local

Daniel Juravle și Cezar Baciu sunt noii viceprimari ai municipiului Iași! Iată ce declarații de avere au șefii din Primărie

Publicat: 08 iun. 2021
Daniel Juravle și Cezar Baciu au fost aleși noii viceprimari ai municipiului Iași, în urma votului desfășurat în Consiliul Local. Cei doi vor face echipă cu primarul Mihai Chirica

La 8 luni de la alegerile locale 2020 au fost aleși noii viceprimari ai municipiului Iași. Daniel Juravle (PNL) și Cezar Baciu (USR-PLUS) au fost aleși în noua funcție prin votul consilierilor locali. Cei doi au fost și singurele propuneri enunțate de către aleșii municipalității ieșene

Daniel Juravle, consilier local PNL, și Cezar Baciu, consilier local USR-PLUS, sunt de ieri, 7 iunie 2021, noii viceprimari ai municipiului Iași. În urma unei ședințe extraordinare desfășurate la Primăria Iași, plenul Consiliului Local i-a desemnat pe cei doi aleși pe funcțiile de conducere din Palatul Roznovanu. Din cei 27 de consilieri locali, 14 au votat pentru desemnarea lui Daniel Juravle și Cezar Baciu pe funcțiile de viceprimari, în timp ce 13 aleși nu au dorit să-și exprime votul. „Pentru” au votat aleșii PNL, PMP și Cezar Baciu. De la vot s-au abținut consilierii USR-PLUS și cei ai PSD. Întrunirea din primărie a fost convocată încă de săptămâna trecută.

Vot secret pentru cei doi viceprimari ai municipiului Iași. Ce au declarat Daniel Juravle și Cezar Baciu?

Daniel Juravle are 35 de ani și este de profesie economist. Este absolvent al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, specializarea Administrație Publică, este doctor în economie și profesor asociat la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.

„Trebuie să recunosc că după 8 luni nu mă mai gândeam că vom avea o stabilitate pentru a conduce Iașul. Le mulțumesc colegilor care au înțeles că trebuie să existe o stabilitate. Cred că am avut relații și am relații cordiale, decente cu toți membrii Consiliului Local. Îmi doresc să ne apucăm de treabă cât mai repede, pentru a susține proiectele Iașului”, a menționat Daniel Juravle, viceprimarul municipiului Iași.

Cezar Baciu are 27 de ani și este absolvent al Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, cu un master în Inginerie și Management.

„Le mulțumesc colegilor pentru susținere. O mare greutate s-a pus momentan pe umerii mei, dar mi-o asum. Voi lucra în folosul cetățenilor, conform jurământului pe care l-am depus în fața acestora”, a afirmat viceprimarul Cezar Baciu.

Acesta a fost singurul ales local USR-PLUS care a votat pentru adoptarea proiectului de buget pe anul 2021.

Reacția primarului Mihai Chirica după votul din Consiliul Local

Daniel Juravle și Cezar Baciu vor face echipă cu primarul Mihai Chirica, acesta urmând a le da și atribuții noilor colegi din primărie.

„Este un moment important, pe care ar trebui să-l tratăm ca atare. Din acest moment, rațiunea va începe să domine din ce în ce mai mult în administrația locală. Cred că ieșenii s-au săturat de demagogie și au dreptate. Ei vor fapte, vor o viață mai bună, mai liniștită. Dacă facem acest lucru pentru ei, toată lumea va fi mulțumită. Cred cu tărie că împreună putem face lucrurile mai bune. De azi începe munca, foarte multă muncă. Sunt convins că toată lumea va aprecia munca noastră, indiferent de culoarea politică”, a menționat primarul Mihai Chirica.

Edilul a menționat că speră ca și celelalte grupuri politice din Consiliul Local să sprijine echipa din primărie.

„Cred că împreună cu PSD și consilierii săi locali, alături de USR-PLUS, PMP și PNL, vom găsi soluții rezonabile pentru tot ceea ce se va propune în Consiliul Local. Cei doi viceprimari vor avea tot sprijinul meu ca primar”, a precizat primarul Mihai Chirica.

Averile noilor viceprimari ai municipiului Iași

Conform declarației de avere, Daniel Juravle deține un teren intravilan în localitatea Vatra Dornei de 708 metri pătrați, teren dobândit în anul 2019. De asemenea, acesta deține un apartament în municipiul Iași, în suprafață de 70 de metri pătrați, achiziționat în cursul anului 2020. Noul viceprimar deține un autoturism marca Audi, fabricat în anul 2006. Acesta mai are un cont în valoare de 24 de mii de lei și unul în valoare de 3.000 de dolari, dar și două credite în valoare totală de 330.000 de lei. Cezar Baciu, celălalt viceprimar al municipiului Iași, nu are terenuri, clădiri sau autoturisme în proprietate. În plus, acesta nu are conturi bancare și nici credite. Conform ultimei declarații de avere, acesta a avut un venit de 20 de mii de lei de la societatea la care a lucrat ca agent de vânzări.

Comentarii
  • balaniscule ai luat teapa- langa karicel vei fi perdant total .
    il subestimati prea mult pe ostaficiuc si o sa luati uie psd tot timpul.
    oricum nu era de tine – asculta-te din inregistrarile sedintelor si vezi ce discurs de lem ai – fix ca si mentorul tau

  • Karicel e un caz fericel la acest sex oral în grup ! Cel mai mult lichid seminal l-au înghițit Closeta ;și Bodilă ! BRAVO MIȘU CHIRICA, AI DEVENIT UN POLITICIAN JUCĂTOR DINTR-UN TEHNORAT PRĂFUIT !

  • J!godia la j!godie trage si Baciu la Chis-kirica! 🙂
    Baciu a luat 200.000 de epuroi de la mafia lui Chis-kirica ca sa distruga in continuare orasul asta.

Adauga un comentariu