Sport

Daniel Onoriu își revine! Pilotul român a ieșit din comă

Publicat: 16 ian. 2022
Pe 24 noiembrie, Daniel Onoriu a fost supus unei operații de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia

Organismul lui Daniel Onoriu se vindecă! 40 de zile a stat pilotul în comă indusă, acum însă medicii au speranțe! Chiar dacă, în urmă cu doar cinci zile, starea acestuia era critică, cel mai recent raport medical arată că lucrurile se îmbunătățesc.

Organismul lui Daniel Onoriu „colaborează” și se vindecă, în ciuda gravelor probleme cu care a ajuns pe mâinile medicilor. Pilotul a dorit să slăbească astfel că a apelat la o operație de micșorare a stomacului. Pentru această intervenție complicată, Daniel a mers în Turcia, cu speranța unei reușite. Din păcate, operația i-a adus multe complicații până în punctul în care acesta a intrat în comă. Acum, totuși lucrurile s-au schimbat ușor spre bine. Acestea sunt cele mai recente vești despre pilotul român, pe care familia le transmite.

Ce demersuri legale are de gând familia să facă

Reporterii au discutat cu Rebeca Onoriu, verișoara pilotului, fata cea mai mică a artistei Gabi Luncă. Rebeca Onoriu a spus că lucrurile se îndreaptă spre direcția bună:

„Daniel nu mai este în comă! Se pare că a ieșit soarele și pe strada noastră!  Este doar intubat și sedat, dar este mult mai OK. Nu știm încă ce decizie vom avea în legătura cu acea clinică din Turcia care l-a «măcelărit» pe Daniel.

Am primit enorm de multe mesaje de la persoane trecute prin aceleași probleme. Să își revină Daniel și el va decide ce va face legal împotriva acelei clinici”, a dezvăluit verișoara pilotului.

Pe 24 noiembrie, Daniel Onoriu a fost supus unei operații de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. Reîntors în țară, pilotului i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă.
Adauga un comentariu