Cancan ultimă oră

Daniel Pancu, antrenorul Politehnicii Iasi, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Andra Teodorescu, primul fotomodel din Romania

Publicat: 29 aug. 2020

După divorțul de Mihaela, Daniel Pancu a reluat povestea de iubire cu Andra Teodorescu, la aproape 20 de ani distanță de când au format un cuplu.

Fostului rapidist, ajuns acum antrenor in Liga 1, la Poli Iasi, ii merge de minune de cand a inceput povestea de dragoste alaturi de Andra Teodorescu. A obtinut prima victorie la primul meci ca tehnician in prima liga, 1-0, contra Chindiei Targoviste.

Tehnicianul lui Poli Iasi si frumoasa blonda ar mai fi trait o poveste de dragoste in urma cu 20 de ani, insa drumurile lor s-au separat atunci.

Daniel și Andra se cunosc de aproape 20 de ani. Ba, mai mult, au și format un cuplu, până ca legenda Giuleștiului să se însoare cu Mihaela. Recent, cei doi au reluat legătura și sunt din nou parteneri. Relația este super-serioasă și nu se anunță deloc una trecătoare. De precizat că actuala iubită a lui “Pancone” a fost printre primele fotomodele din România, iar de-a lungul timpului a fost super-“vânată” de mulți sportivi.

Iubita antrenorului de la Iasi a fost primul fotomodel din Romania.

Andra Teodorescu a pozat in Playboy in urma cu 20 de ani si acum este un om de afaceri de succes.





Adauga un comentariu