Actualitate

Daniel Zamfir: #avempresedinte dupa decizia ICCJ

Publicat: 23 apr. 2019
1

Deputatul Daniel Zamfir a transmis un mesaj pe contul sau de Facebook dupa ce presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru savarsirea infractiunii de marturie mincinoasa

Veste BUNA data de Daniel Zamfir: Noul ROBOR s-ar putea aplica si contractelor in derulare, ratele vor fi mai mici

„Asadar, Tariceanu NEVINOVAT! Dupa 4 ani de anchete, terfelit public de locatarul vremelnic de la Cotroceni-cel cu 45(!!!)de dosare penale inchise prin grija "ciumei rosii cu nume si chip"-cu familia chinuita in toti anii astia de mizerabilii propagandisti, Calin Tariceanu nu s-a inclinat. Au cheltuit milioane de euro sa-l urmareasca, doar, doar ii vor gasi ceva”, a scris Daniel Zamfir. „Un adevarat BARBAT DE STAT nu renunta niciodata la demnitate si onoare. De azi, oameni buni, avem PENTRU CE, AVEM PENTRU CINE! #avempresedinte”, a adaugat Daniel Zamfir.

Un complet de cinci judecatori de la Instanta suprema a respins apelul declarat de DNA si a mentinut decizia de achitare data de prima instanta. Decizia a fost luata cu majoritatea de voturi a celor cinci membri ai completului. A existat si o opinie separata a unuia dintre judecatori, in sensul admiterii apelului DNA si trimiterii dosarului spre rejudecare. Pe 22 mai 2018, un complet de la Instanta suprema format din trei judecatori a dispus achitarea lui Tariceanu, printre motivele invocate fiind si faptul ca DNA avea suspiciuni ca seful Senatului ar fi savarsit infractiunea de evaziune fiscala, insa l-a audiat pe acesta in calitate de martor. Calin Popescu-Tariceanu a fost trimis in judecata de DNA pe 7 iulie 2016 pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.
 
Adauga un comentariu